Koval_ZNowin Opublikowano 11 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2009 na jałowcowej łące spocone stopy biegną w górę brak mi Ciebie z każdym niebanalnym krokiem wstecz lustrzane usta odbiły obcą twarz bez nosa bez oczu bez znaczenia może tak zapominam kiedyś uśmiech pod rzęsami delikatnie spod grzywki dekorował usiądę może przegapiłem
teresa943 Opublikowano 11 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wtrąciłam swoje trzy grosze... pomyśl...może tak będzie lepiej? To tylko tak po mojemu, więc się zbytnio nie przejmuj. A wiersz ładny...taki liryczny i bardzooo wymowny. Warto nieraz się zatrzymać i zastanowić nad tym, co przeleciało koło nosa...może jeszcze się da dogonić? Cieplutko pozdrawiam :)))
Koval_ZNowin Opublikowano 11 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wtrąciłam swoje trzy grosze... pomyśl...może tak będzie lepiej? To tylko tak po mojemu, więc się zbytnio nie przejmuj. A wiersz ładny...taki liryczny i bardzooo wymowny. Warto nieraz się zatrzymać i zastanowić nad tym, co przeleciało koło nosa...może jeszcze się da dogonić? Cieplutko pozdrawiam :))) pomyślałem i zmieniłem:) myślę że do sie dogonić jak się zajdzie z drugiej strony pozdrawiam serdecznie:)
teresa943 Opublikowano 11 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2009 w porząsiu :)))) dobrej nocki i barwnych snów :) z pozdrowieniem serdecznym -Krysia
Koval_ZNowin Opublikowano 11 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. i z wzajemnością - ja:)
ireneusz paprocki Opublikowano 12 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2009 fajny wiersz pozdrawiam lulek
Koval_ZNowin Opublikowano 12 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. również pozdrawiam:)
Judyt Opublikowano 12 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2009 Kovalu ze smakiem, no..fajnie, choć tak bardzo jak to mówią akurat nie porwał do głębin, wyobraźnia działa pozytywnie :)ciepłoniaście
Koval_ZNowin Opublikowano 12 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. paliwo tanieje może dla tego:) pozdrawiam serdecznie:)
Rekomendowane odpowiedzi