teresa943 Opublikowano 11 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2009 wywróżyłem z samotnych snów zapach płatków róży na skórze fantazja malowała twój portret na ramionach kasztan z drżeniem pragnień mapa dróg do serca z pasją poszukiwana do wczoraj za daleka dziś bliska we mnie na jawie pozostań
Koval_ZNowin Opublikowano 11 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2009 My na geografii musimy sami mapy rysować, ale każdy ma swoją wizę świata i nie wychodzi:) z peelem chyba podobnie, nie realne sny ale wierzy w ich spełnienie bo są jego wizją żeby tylko się w tej jawie nie pogubić, ładny wiersz pozdrawiam serdecznie:)
teresa943 Opublikowano 11 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oj, jesteś niedowiarek! Uwierz, sny naprawdę czasami się spełniają...tylko trzeba baardzoo chcieć... no i rzeczywiście "na jawie" się nie pogubić :) Dzięki, że ładny. Serdecznosci życzę (na jawie):))))))
Bernadetta1 Opublikowano 11 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. mapa dróg do serca bywa zawsze zawikłana;)...bardzo fajne zakonczenie wiersza Krysiu:)pozdr.
teresa943 Opublikowano 11 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. mapa dróg do serca bywa zawsze zawikłana;)...bardzo fajne zakonczenie wiersza Krysiu:)pozdr. wszystko dobre, co się dobrze kończy...dzięki Beatko i serdecznie pozdrawiam :)))) Krysia
styks Opublikowano 12 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2009 nie wierzę snom nie wierzę w sny cuda się zdarzają :)
teresa943 Opublikowano 12 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no właśnie...w sny ja też nie wierzę, ale w cuda... tak, nawet są czasem spełnieniem marzeń (snów) dziekuję za ślad i pozdrawiam :)))
adam sosna Opublikowano 12 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2009 zastanawiam się czy "kabała" jest dobrym tytułem? czy nie lepiej "za zmysłami"?
Sfinks13 Opublikowano 13 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2009 ładny wiersz pozdrawiam 13
teresa943 Opublikowano 13 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Adamie! Dzięki za sugestie... zastanowię się... serdecznie pozdrawiam :)))
teresa943 Opublikowano 13 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. cieszę się, że się podoba dziękuję i pozdrawiam :)))
Rekomendowane odpowiedzi