Alicja_Wysocka Opublikowano 6 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję M. masz liryczność wpisaną w usposobienie. Nie mógłbyś mi życzyć jej na zawsze? Wybacz, że się targuję, jestem przekupka. Serdeczności i wzajemności :)
Alicja_Wysocka Opublikowano 6 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. E, no nie. Jeśli chwaliłeś i pisałeś dla mnie wiersze, to nie zapomniałam. Mój drogi, nie zapominam takich kwiatów, nie posądzaj mnie o niewdzięczność. Mówię tylko o tym, że masz nowe ubranko nickowe i nie widzę mordeczki :)
Alicja_Wysocka Opublikowano 6 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oxyvio, dziękuję za empatię, działa niczym balsam. Jestem szczerze wzruszona. Pozdrawiam najserdeczniej.
Bernadetta1 Opublikowano 6 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję Beatko, to miłe, że ktoś za mną tęskni, naprawdę :) Alu trzymaj sie dzielnie, bo intuicja podpowiada mi że u Ciebie trudne chwile...nadzieja jest zawsze tym co nam pozwala żyć:0:)...życze dużo zdrowia Twoim najbliższym Beata
Rachel_Grass Opublikowano 6 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie znamy się osobiście, ale niniejszym chciałabym wyrazić swoją mało-liczącą-się troskę :)
Alicja_Wysocka Opublikowano 6 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pozwolisz, że ugryzę się w język?
Alicja_Wysocka Opublikowano 6 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję Rachel, masz klasę.
Waldemar Talar Opublikowano 6 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2009 Witaj Alicjo - wiersz smakołyk i tyle. Mimo nieobecności dalej znakomita forma u ciebie Czytałem wiersz w Angorze - piękny kawałek poezji. Mam nadzieje iż nie gniewasz się że zachwalałem ten wiersz na forum dyskusyjnym - ale chciałem by inni wiedzieli że to twoje piękne pisanie ma większą wartość niż nam się zdaje. ciepełka życzę
Alicja_Wysocka Opublikowano 6 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2009 Waldemarze, najpierw broisz, a potem się pytasz czy wolno? :) Wytargam Cię kiedyś za uszy, obiecuję. Dzięki za ciepełko, mam trudny czas.
Boskie Kalosze Opublikowano 6 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2009 Piękny wiersz, właściwie to tren bo Peelka pisze o sobie jakby jej już nie było. (zdawać, czy kłamać albo sprawy?)
Jacek_Suchowicz Opublikowano 7 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2009 Alu dostajesz plusa + jesteś jak zwykle w formie - nastrój budujesz idealnie a w Nowym Roku wszyćkiego dobrego Jacek
greg_lipski Opublikowano 7 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2009 bardzo ladnie, a jak smutno Darz Bor :)
marta_sawicka Opublikowano 8 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2009 Alicjo piekny wierszyk i tak ktos napisal zarazaj swoimi wierszami tylko nie zgryzotami,pozdrawiam.
Zofia Honey Opublikowano 8 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jak umiem Cię przytulę z całym smutkiem i bólem Pozdrawiam Zosia
Alicja_Wysocka Opublikowano 9 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2009 Dziękuję Wszystkim, najserdeczniej pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi