Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnio dodane

• Ostatnie komentarze

• @leszek piotr laskowski Bajanie na cztery ściany, sufit i podłogę a śmieją się w kątach...  
    • @vioara stelelor Przeczytałem z przyjemnością.  Pozdrawiam. 
    • @vioara stelelor Miałam w myślach raczej wybaczenie osobie która nie była w stanie dać nam tego czego oczekiwaliśmy albo która nas raniła. Jeśli chodzi o to wybaczanie osobie która raniła, wiem że to kontrowersyjny temat i sama nie wiem czy taka koncepcja do mnie przemawia. Jednak myślę, że czasami to pomaga pójść dalej, takie spojrzenie, że to też człowiek, który ma swoją przeszłość i swoje ciężkie przeżycia, które miały wpływ na jego zachowania. To oczywiście nie jest usprawiedliwienie i nie zawsze to powinno mieć w ogóle jakieś znaczenie...   Zgadzam się, że peel w twoim wierszu raczej przekazuje po prostu swoją energię gdzieś indziej. Na to wskazują mi pierwsze słowa..."już nie sprawdzam czy bolisz i czy wciąż mocno"...tak myślę.   Ale mimo to coś mnie tchnęło z tym wybaczeniem, by wybaczyć temu komuś, że nie potrafił...
    • @KOBIETA   dziękuję Dominiko :)   za dobry humor i w ogóle :)     @Nata_Kruk   Nata !   to ja Tobie dziękuję serdecznie.   i jak nie będę nudny to jeszcze raz ta cudowna scena z Piszczyka :  " Nata !"       @viola arvensis   jestem słoneczko piękne albo tylko chciałbym być :)   dziękuję za Twoj śliczny komentarz.   jestem szczęśliwy :)     @Christine   zawsze piszesz super teksty !   bardzo je lubię bo są aromatyczne i miłe dla mnie :)   w kwestii braku czasu - nic nie poradzę.   niestety.   ale Albert Einstein wysunął teorię dylatacji czasu.   w skrócie - im szybciej się poruszasz tym czas płynie wolniej.   ja nie próbowałem.   Tobie też nie polecam.   tak mi przyszła do glowy :)   Chrissy.   słońce wiosenne garściami  - dla Ciebie :)    
    • @Migrena ...organizm pamięta ciepło ale nie wie jak je odzyskać...   To mi przypomniało człowieka,  który przeszedł mi przez palce na drugą stronę..., Choć wiersz nie o tym, to zadziałało.
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...