boglas Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Twoje usta to narkotyk Extaza i uzależnienie Twoje oczy dwie perły Zamknięte w muszli powiek Twoje włosy ocean ognia Nieujarzmiony żywioł Twoje ciało grecki posąg Afrodyta rzeźbiona ręką mistrza Jesteś poranną rosą na trawie Promieniem słońca i śpiewem ptaków Jesteś prezentem wymarzonym Celem podróży i przeznaczeniem Taką bądź, taką chcę Cię mieć Dzisiaj, jutro, na zawsze
Emilia Zone Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 jakbym czytała litanię.. to nie kościół proszę Pana wiersz zapycha umysł w połowie zapominam co było na początku wystarczyło napisać: jesteś piękna więcej w tych dwóch słowach emocji niż w tym wierszu.. nie trafił do mnie Emilka
boglas Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Dzięki za uwagi,dopiero zaczynam przygodę z poezją.Jeżeli Emilia uważa że wystarczy napisać "jesteś piękna" to znaczy że poezja w miłości jest niepotrzebna (czyżby przeżyła jakiś zawód miłosny?)
Emilia Zone Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie proszę Pana moja miłość ma się dobrze niech Pan przeczyta dokładnie mój komentarz i postara się zrozumieć co miałam na myśli.. a w miłości poezja nie jest potrzebna to my wykorzystujemy temat miłości by tworzyć.. hmm.. przykro mi że taki początek Pana "spotkał" tutaj trzeba naprawdę się starać pozdrawiam Emilka
Klaudiusz Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. niewolnictwo wraca do łask ?? ;))
Rekomendowane odpowiedzi