Kla Ro Opublikowano 22 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2008 O córko Afrodyty! (pieniaczu przeczysty) Muzo Apollona! (czyścicielko kitar) Kochanko Zeusa! (zamiataczko Olimpu) Pani Hadesu! (ciemna maso) Obdaruj mnie swoimi białymi dł(k)ońmi Uściskaj, ucałuj purpurowymi… kleszczami Dotknij, owionie mnie oddech nieświeży (?!) Zapamiętaj i rozszalej się wzburzona wiedźmo! Kołysz, duś! Uduś! Aaaaaaa! skończyło wino się * a to do dobrego kieliszka wina :) pora odpowiednia :)
aluna Opublikowano 22 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2008 A co to Wikipedia, czytelnicy nie ....tez swoja wiedzę posiadają!Wieje nudą!
Kla Ro Opublikowano 22 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2008 no z tego co wiem to wikipedia podaje właśnie inne informacje - pss to taka szydera ;) a co dokładnie nudne?
Kla Ro Opublikowano 22 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie łapie, możesz na temat wiersza?
katarzyna_tarnowska Opublikowano 22 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2008 ty masz naprawde swietne pomysły super bez wazeliniarstwa naprawde dobre
Kla Ro Opublikowano 22 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2008 dzięki... taka mała ironia - lubię to :P pozdro
Kla Ro Opublikowano 22 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ? nie ma literówek... a jak tak to proszę na przykładach - chętnie poprawię :)
katarzyna_tarnowska Opublikowano 22 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2008 aluna moze i czasem ale każdemu sie zdarza natomiast znaleść temat i jeszcze z niego zrobić coś interesującego... zatrzymujacegi...nie banalnego no to już sztuka
katarzyna_tarnowska Opublikowano 22 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2008 ten mój byk' jest celowy chyba wiecie dlaczego :))
andrejch Opublikowano 23 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2008 Mi gadałas zebym od starozytnej filozofi odszedł. Ale ja przynajmniej sie tak nie myliłem i wiedziałem ciut więcej. Ale moze być
Kla Ro Opublikowano 23 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2008 ale ja się nie mylę... to specjalnie jest naśmiewanie się ze stylu barokowego to raz a dwa zastosowanie wielkiej dozy szydery - którą każdy czytelnik powinien wyłapać pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi