Gość Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 smutny wierasz dużo ostatnio tu takich ale ogólnie na + :-) pozdrawiam
Bartosz_Cybula Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Anastazjo, Marcinie miło mi, że wiersz sięWam podoba. Pozdrawiam
Natan Lemens Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Pan poświęcił kiedyś trochę czasu na mój utwór, przemoglem sie i przeczytałem go pare razy, i chciałem znaleźć coś na plus, bo padlo tu troche negatywnych opinii, ale nie znalazłem nic, tyle ze czytałem gorsze należało by zrezygnować z dużych liter, przecinków, brak kontynuacji interpukcyjnej trochę razi, myślniki są ładne, pozdrawiam
Agnes Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 podoba mi się końcówka, mimo wszytsko daję maly plusik Pozdrawiam Agnes
Bartosz_Cybula Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Natanie, Agnes dziękuję za Wasze słowa. Natanie skorzystam z Twojej sugestii i pozbędę się niektórych znaków interpunkcyjnych oraz wielkich liter. Pozdrawiam
beavis Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 [code]empiryczne życie nie jest mi obce [/code] istnieje nie-empiryczne? meczacy, zbyt wiele lamentowania
Bartosz_Cybula Opublikowano 23 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak - istnieje
Rekomendowane odpowiedzi