teresa943 Opublikowano 21 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2008 dziś prosto z serca wyrwę pęk melancholii niezbyt urocze ale świeże bolą cichą tęsknotą rozmarzonego wiersza w pudełku złudzeń wyślę na jodłowej gałązce biały okruszek podzielę na pół w oczekiwaniu że gdzieś tam daleko świąteczna samotnia żyje pragnieniem człowieka powiem jestem dla ciebie cichą kolędą zaśpiewasz?
Bernadetta1 Opublikowano 21 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2008 Teresko oczywiscie ze zaspiewa skuszony taka prośbą:)...ulegnie magii świat , która Ty stwarzasz:)pozdrówki serdeczne
ireneusz paprocki Opublikowano 21 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2008 Bardzo miły wiersz--------- ja będę grał, a Wszyscy zaśpiewacie:):):) pozdrawiam
Baba_Izba Opublikowano 21 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2008 Gdyby tak, każdy, w drugim człowieku widział bliźniego, widział siebie i to nie tylko od święta, byłoby cudownie! Jak się czyta Twoje wiersze, Krysiu, człowiek stara się - rozumieć drugiego. Zaśpiewam też! Zdrowia, wszelkiej pomyślności, - baba
Zbyszek_Dwa Opublikowano 21 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2008 I ja się przyłączam i chętnie zaśpiewam :))) W tak pięknym nastroju chce się śpiewać... :))) Serdecznie pozdrawiam Tereniu :)))
teresa943 Opublikowano 21 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak sądzisz? Czyli warto kusić...hehe... Świąteczne pozdrówki, Bernadetko:)))
teresa943 Opublikowano 21 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. O, jak już jest grajek, to będzie łatwiej... a więc kompletujemy chórek, próba generalna w środę wieczorem :))) Dziękuję i świątecznie pozdrawiam :))))
teresa943 Opublikowano 21 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Masz, kochana Babo, załatwione miejsce w chórze kolędników... w pierwszym rzędzie po znajomości...hehe...Ireneusz będzie gral, a my zaśpiewamy "hej, koleda, kolęda"... Dużo radości i miłości do siebie i do bliźniego...a odnajdziesz szczęście :))) Wesołych Świąt :)))) -Krysia.
teresa943 Opublikowano 21 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zbyszku! Z nieba nam spadłeś! W naszym chórze brakuje męskich głosów...zapraszam do kolędowania przy choince...to będą na pewno wzruszające i pełne radości chwile. Świątecznie pozdrawiam i życzę wszelkiej pomyślności :))))))
kasiaballou Opublikowano 21 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2008 Zaśpiewam ... lubię kolędowanie i nie tylko, świąteczne pozdrowienia, Krysiu :)) kasia.
teresa943 Opublikowano 22 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Kasiu za przyłączenie do kolędników. Ślę Ci prosto z serca świąteczny zapach :)))) Krysia.
Koval_ZNowin Opublikowano 22 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2008 pośpiewajmy wszyscy razem, święta tuż tuż, może i ja bym coś świątecznego napisał:) prawda że w święta czeka się bardziej intensywnie pozdrawiam i tego co dobre w te święta życzę:)
teresa943 Opublikowano 22 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ej, to się pośpiesz... fajnie, że będziesz z nami w chórze kolędników :))) Życzę Ci również wszystkiego, co najlepsze i moc radości :)))) Wesołych Świąt!
Zbyszek_Dwa Opublikowano 22 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2008 Ja to Tereniu śpiewam barytonem ale ciepłym i jak trzeba to nawet mogę altem żeby było weselej :))) Już widzę nasz chórek a może nawet cały chór było by fajnie :))) Pozdrawiam i zyczę śnieżnych przepięknych świąt :)))
teresa943 Opublikowano 23 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zbyszku! Wszystkie głosy są pożądane :) Zapraszam :)))) Dziękuję za życzenia, ale śnieżne to chyba nie będą...nad morzem w tym roku je spędzam:))) Tobie także życzę pogodnych i ciepłych Świąt. Pozdrawiam :))))
teresa943 Opublikowano 23 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bardzo dziękuję i pozdrawiam świątecznie :))))))))))))))) Krysia.
Rekomendowane odpowiedzi