arwena Opublikowano 17 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2008 anioły też umierają świat potrafi zabić nawet nieśmiertelność brakiem nadziei wplata rozpacz w warkocz życia
Anna_Ziemba Opublikowano 17 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2008 Bardzo ładne. Krótkie, zwięzłe a jakże wymowne:)! Pozdrawiam:)
Vera_Ikon Opublikowano 17 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2008 A mi, niestety, nie podoba się wcale. Z "aniołami" ciężko cokolwiek zrobić. Problem polega na tym, że wszystko już o nich napisano i ciężko je ująć niebanalnie. Anioł + umieranie => jeszcze gorzej. Za to wplatanie rozpaczy w warkocze nie jest złe. Podoba mi się - z pomysłem. Pozdr serdecznie weronika
zak stanisława Opublikowano 18 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. z wyboldowanym, bym dyskutowała :P ale masz prawo mieć swoje zdanie, a jest ono krótkie i treściwe Pzdr.
Eliasz Opublikowano 19 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2008 jesteś w błędzie, anioły nawet te złe żyją wiecznie dobrzy żyją wiecznie w raju /niebie/ źli żyją wiecznie, ponoszą wieczną karę w piekle ale zastanów się nad tym co Ci powiedziałem.
Rekomendowane odpowiedzi