Koval_ZNowin Opublikowano 16 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2008 entuzjazm najczęściej ucieka przez rozwiązanego buta sytuacja zmienna jak mój opis w prawym dolnym okienku skrzywdzony one zawsze wybierają nie tych facetów boję się nie wiedząc czego zuchy nawet butelkę wywiną na lewą stronę nie myśl potem nie mów nie oddychaj daj mi spokój to moje wrotki czas mija zawsze nawet od rozczarowania do rozczarowania pójdę w maliny wywieszę pranie mokre jak ciągłe pisanie (za) marzę zabawne historie najciężej udźwignąć nie wiadomo gdzie jest ironia gdy ją słyszysz utożsamiasz się z nią pamiętasz znałeś podobną zbieg nieszczęść sprawił że tą samą finał zawsze jest szokujący coś w nim pęka nie tylko wstęga czarno biała meta jeszcze bardziej ją ukryj nawet słonik z porcelany wydaje mi się bardziej skomplikowany niż szczotka drżę z zimnego strachu z głupoty z misiem bez uszu dawałem mu rady powtarzałem słowa nie słyszał jestem niezniszczalny tylko ty w to wierzysz sprawdzając
zak stanisława Opublikowano 17 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2008 entuzjazm najczęściej ucieka a nie przez rozwiązany but?
ireneusz paprocki Opublikowano 17 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2008 super groteska Jak nie masz nazwiska, to na Olimp droga śliska. pozdrawiam
Koval_ZNowin Opublikowano 17 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. można i tak:) pozdrawia serdecznie
Koval_ZNowin Opublikowano 17 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No i oczywiście wyboista pozdrawiam również
teresa943 Opublikowano 18 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2008 jestem niezniszczalny tylko ty w to wierzysz sprawdzając Czytałam kilka razy, choć przyznam się w locie, teraz taki czas...ale wydaje mi się, że w tym dłuuugim wierszyku zawarta jest tęsknota peela za kimś, kto goni za innymi z takim wielkim entuzjazmem, tymczasem u peela codziennie są świeże wiśnie...a może bułeczki z wiśniami?...hehe...Czyżby peel był zadurzony? Lubię wiśnie...nawet w bułeczkach :)))) Cieplutko pozdrawiam.
Koval_ZNowin Opublikowano 18 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja również, chociaż w bułeczkach jeszcze nie jadłem:) pozdrawiam serdecznie:)
Rekomendowane odpowiedzi