Baba_Izba Opublikowano 16 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2008 dzisiaj się bawisz ze mną w podteksty nie skub bo dotkniesz lepiej nie ciągnąć jak się zaplączesz we własny język nikt nie rozsupła sama niezgodność tak pasujemy jak się różnimy zwłaszcza stosunkiem słownych zarzutów to że w sylwestra ze mną nie tańczysz zawsze jest winą pijących butów nie wiem dlaczego twierdzisz że moich dobrze że nogi wciąż takie same w głowach się wszystko poprzestawiało przed końcem roku czas na remanent
ireneusz paprocki Opublikowano 16 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2008 he he przeczytałem z 20 razy Twój wiersz. Mozna to, tylko nazwać kasyką poezji. Przeczytam jeszcze może kilka razy, gdyż nie chcę być gołosłowny, ale biorąc wszystko pod uwagę jest super- odnośnie wszystkiego----(rymy, rytm itd) Jednak najważniejszą rzeczą jest to, że wiadomo co chcesz przesłac czytaczowi, to nie jest groch z kapustą, czy metafora i metafora pozdrawiam------ zachwycasz mnie, a ja zawsze jestem szczery aż do bólu, wiec wracam do jego lektury , gdyż mogłem coś przeoczyć, jak to człowiek.
Magda_Tara Opublikowano 16 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2008 "tak pasujemy jak się różnimy" takie proste jak trudne tak smutne jak pełne nadziei :)) tak piękne jak piękne
złamane skrzydło Opublikowano 16 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2008 a gdzie mój komentarz sie podział? czyżby chochliki grasowały? w łączności? trudno, nie będzie juz tak ładnie i na gorąco, czy remament coś da? jeśli ktoś ma za ciasne... to trudno mu poszerzyć jeśli nie chce:P macham- Babo z furkotem:P
Bernadetta1 Opublikowano 16 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2008 Babo kochana:)...bardzo dobry:):)..jeden z najlepszych Twoich wiec porywam:):)..
kasiaballou Opublikowano 16 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. I ja drę bez pamięci - pozdrówki z jemiołą :) kasia
Baba_Izba Opublikowano 16 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję za przeczytanie i opinię po przeczytaniu. Cieszę się, że się podoba. Pozdrawiam mile - baba
Baba_Izba Opublikowano 16 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Najmilsza Magdusia na świecie! Miło, że jesteś, i zaglądasz do mnie. Dziękuję, serdecznie pozdrawiam z uściskiem - baba
Baba_Izba Opublikowano 16 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pewnie jakieś karzełki się zmówiły, a ładnie od Ciebie jest zawsze. Wtedy kiedy wytykasz - również. A remanent? Peelka mówi, że to tylko spis z natury, ale może być również zdawczo - odbiorczy. Może się jakaś skusi? Jemu raczej jest dobrze, tak jak jest. Ściskam i potrząsam łapką, to złamane, co z furkotem - baba
Baba_Izba Opublikowano 16 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jesteś bardzo miła. Nie jestem pewna, czy dobry, ale skoro tak uważasz, to spijam śmietankę z lubością, serdecznie pozdrawiam - baba
Baba_Izba Opublikowano 16 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. I ja drę bez pamięci - pozdrówki z jemiołą :) kasia "Drę" - to rozumiem (he he he), jemioła się bardzo przyda dziękuję, cały rok można - nie grzesząc, ściskam bardzo mocno, - baba
Sfinks13 Opublikowano 16 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2008 Bardzo piękny wiersz, tylko tyle mogę napisać- bardzo pozdrawiam
Baba_Izba Opublikowano 16 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja bardzo grzecznie dziękuje za czytanie i opinię o wierszu. Niezmiernie mi miło Cie gościć. Pozdrawiam - baba
Baba_Izba Opublikowano 17 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A ja, żem zadowolona i kontenta bardzo. Dziękuję za obecność i wpis, pozdrawiam - baba
Marusia aganiok Opublikowano 17 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2008 taaak, a najlepiej spis prosto z natury; sporządzić wino własnej roboty i zapić a potem polować na tury na raty też można a zamiar spieniężyć ;P
Baba_Izba Opublikowano 17 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wino jest, zapić można, polować i na tury i na raty, przecież nasi przodkowie byli wielkimi łowcami. A tak, mi się nasunęło: fajnie jest, idą święta i nowy 2009! Dziękuję, pozdrawiam - baba
teresa943 Opublikowano 18 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2008 Aleee, fajne...udało Ci się nadzwyczajnie, zresztą jak zawsze... A może by tak podczas remanentu wyrzucić te "za ciasne" i już... potem kupić nowe? Dobry wiersz! Serdecznie pozdrawiam -Krysia.
Baba_Izba Opublikowano 18 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2008 Krystynko! Byłoby możliwe, ale trudne. Peelka powinna najpierw wyrzucić wszystko, co należy do dobrodziejstwa domowego inwentarza, potem zaś, je (butki) przeprosić za pomówienie, poniewa one nigdy nie piły, nawet w sylwestra, a wygodnych - naprawdę szkoda tak smyrgnąć byle gdzie! Cieszy mnie, że się podoba, ściskam - baba
ireneusz paprocki Opublikowano 18 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2008 Nie wyrzucaj tych słów ,,nogi te same"- nie zmieniaj 3 zwrotki ona była idealna. Teraz butu, szpilki po co? wszystko było dobrze. pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi