Iwan Groźny Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Jestem orzeszkiem wiszę na drzewie liście trzepoczą i jest zaćmienie Jestem orzeszkiem spadam z drzewa liście trzepoczą i leci mewa Jestem orzeszkiem leże na glebie liście trzepoczą i widze zaćmienie na niebie
Angelika Niewiadoma Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 to do mnie trafiło po prostu prawda o człowieku , ppo przeczytaniu wszystko stało sie dla mnie jasne , oby było takich wiecej czekan ma kolejne prace :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Leon Gutner Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaćmienie jest i to jeszcze jakie - ))))
Iwan Groźny Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 to trudne wysluchac tych wszystkich krytycznych sluw moze to wyjdzie mi tylko na dobre ja sie narazie niepoddam i dalej bede prubowal zaskoczyc swiat moim niedawno ujawnionym talentem
Patrycja Rosłoniec Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Jak na razie zaskakuje Pan świat błędami ortograficznymi... A wiersz jest po prostu genialny!!! Rewelacja!!! Uwielbiam wiersze o miłości!!!
Klaudiusz Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 :))) tylko prosze pamiętać: tego typu żarty śmiesza tylko za pierwszym razem.... pozdr
Rekomendowane odpowiedzi