Koval_ZNowin Opublikowano 2 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2008 nazwałeś mnie cellą byłam bezsilna epicentrum te wpatrzone koty widywałam je na płotach w długich włosach grawitacja do ziemi przywiązywała spodnie patrzą mi na ręce one myślą o tobie czule obejmując saksofon też metaliczny jak twój ustnik nie mają źrenic kamienna stela w zastępstwie nie chce poznawać twoich kolegów
Magda_Tara Opublikowano 2 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2008 przeczytałam, wróciłam, przyciąga... te koty wpatrzone, długie włosy i ten saksofon... no fajnie jest...:)) podoba się.
Koval_ZNowin Opublikowano 2 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tylko się nie potrzebnie speszyła peelka:) pozdrawiam serdecznie, i dziękuje za przeczytanie, wrócenie i przyciągnięcie
teresa943 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2008 patrzą mi na ręce one myślą o tobie czule obejmując saksofon też metaliczny jak twój ustnik Super! ... "ręce one myślą o tobie" i "też metaliczny jak twój ustnik"...to szczególnie, a całość też... jesteś romantyczny :))) Cieplutko pozdrawiam -Krysia.
Koval_ZNowin Opublikowano 3 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pozdrawiam romantycznie:)
Rekomendowane odpowiedzi