Jan Neck Opublikowano 1 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2008 Podejrzałem cię Jedyne co nam pozostało bo podczas zbliżenia banalizujesz potykając się o wystający czubek podłogi Ja? Tylko chciałem obserwować golenie twoich nóg Teraz przykleję dotyk mokrej koszuli do kliszy wywołam
kasiaballou Opublikowano 1 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Janku; jest lepiej, niż dobrze; jednak "golenie"...wybacz - cuś mi nie tego( estetyka babska może) :P reszta cacy :) brej nocki kasia.
Baba_Izba Opublikowano 2 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2008 tak, może być zrozumiane jako:"golenie" - podudzia, łydki. Ale całość fajna, mnie też się podoba. Pozdrawiam - baba
zak stanisława Opublikowano 2 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2008 Tylko chciałem obserwować golenie twoich nóg Teraz przykleję dotyk mokrej koszuli do kliszy może zamiast golenie - kosmetyczne zabiegi.. niezle Janku pozdrawiam
Baba_Izba Opublikowano 2 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2008 albo "depilację", "woskowanie"? baba - heej!
Jan Neck Opublikowano 2 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hmmm... O to chodziło!? Pozdrówki, dziękuję wszystkim za wpisy.
Rekomendowane odpowiedzi