Baba_Izba Opublikowano 28 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2008 zgasłam z ostatnim niedbale zduszonym petem ból jak po fałszywym ciągu cyfr realny do granic pulsuje regularnie cała reszta sygnałem i niebieskim światłem rozkład normalny nerwami struktury przenika falując zagrożenie nie wiem co wzniecisz poza granicą odczucia nic poza lękiem musiałeś tak wyrafinowanie pamięć to neutralne wyspy bezpieczeństwa restart zapomnieć symulacja analizy obwodów zacząć od początku
kasiaballou Opublikowano 28 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2008 Fajny wiersz. Pozdrówki :) kasia.
Baba_Izba Opublikowano 28 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Kasieńko, cmoki - baba
Bernadetta1 Opublikowano 28 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2008 najlepszy Babo wydaje m sie poczatek...potem cos mi ucieka w tym wierszu, ale całosc oceniam pozytywnie:)pozdr.
teresa943 Opublikowano 28 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2008 Czytam, czytam, próbuje się wczuć...na razie. Wrócę tu jeszcze i coś napiszę, gdy będę pewna. :))) Serdecznie pozdrawiam -Krysia.
Baba_Izba Opublikowano 28 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję za przeczytanie i opinię, pozdrawiam - baba
Baba_Izba Opublikowano 28 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję za odwiedziny, miło mi, pozdrawiam - baba
Ewa_Kos Opublikowano 28 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2008 się wczułam bardzo, bo mam za sobą ostatniego peta i z tego oto powodu jestem kontenta :)) może Autorka miała co innego na myśli, ale ja sobie wiersz dopasowałam i bardzo mi się podoba:)) Pozdrawiam Babę :))) EK
M._Krzywak Opublikowano 28 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2008 Przeczytałem, na razie zostawiam znak, bo wypadałoby coś się rozpisać, a tutaj jeszcze trochę nocy do zarwania mam. Pierwsze wrażenie - pozytywne, jutro na spokojnie zacznę od tego wiersza. Pozdrawiam i do jutra.
Baba_Izba Opublikowano 28 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Naprawdę - OSTATNIEGO? Gratuluję! No to witaj w klubie! Ja ostatniego pożegnałam 9 miesięcy temu. Sama sobie się dziwię; wytrwałam, jednak można, ale nadal ciężko, kiedy to pragnienie minie? i czy? Jednak warto było. Bardzo się dowartościowałam. Cieszy mnie, że tak odebrałaś, bo wszystko pasuje jak ulał. Dziękuję za przeczytanie, odczucia i słowa. Najszczerzej życzę powodzenia,serdeczności - baba
Baba_Izba Opublikowano 28 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję za odwiedziny i pozostawiony ślad, zapraszam - baba
Beenie M Opublikowano 28 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2008 może to być koniec przygody z petami (bardzo dobra decyzja, też szczęśliwie mam ją za sobą), jak i zakończenie, wymazanie z pamięci jakiegoś etapu życia - restart i rozpoczęcie wszystkiego od początku pozdrawiam i życzę wytrwania (9 m-cy to bardzo dużo i szkoda by było to zmarnować) :)
Baba_Izba Opublikowano 28 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no, proszę, to więcej nas jest, niż myślałam! Gratuluję, sama wiem jak to jest. Nie zmarnuję, bo, po co wszystko to było? Dziękuję, pozdrawiam serdecznie - baba
lubię latawce Opublikowano 29 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2008 to ja powiem tak: jak dla mnie, miernoty informatycznej, za dużo specjalistycznych wyrażeń, ale domyślam się, że momentami błyska tu jakaś "komputerowa" katastrofa ;P niegłupi wiersz i bardzo dobry początek; chociaż pamięć - wyspą bezpieczeństwa (ja bym ta łodwrotnie ;P) pozdrawiam serdecznie :) angela
M._Krzywak Opublikowano 29 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2008 Wracam - jakie wrażenia, hm, czuję trochę takiej cybernetycznej klaustrofobii, zdenerwowania podmiotu, jakąś rozterkę, hm... (i dalej nie wiem, jak to nazwać). Mam problem z koncentracją, gubi mnie ta sytuacja liryczna, bardzo ładny fragment: "musiałeś tak wyrafinowanie pamięć to neutralne wyspy bezpieczeństwa" o, w czymś takim to jak ryba w wodzie :) Pozdrawiam.
Baba_Izba Opublikowano 30 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję za przeczytanie i komentarz, pamięć nieraz płata figle, nawet ta - komputerowa. Bywa, że i ona chce o czymś zapomnieć, zwłaszcza gdy pan programista jest skłonny. Serdecznie - baba
Rachel_Grass Opublikowano 30 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. faktycznie. może coś bym przerobiła, zmieniła kształt tu i ówdzie, ale chyba nie byłoby lepiej, a po mojemu. niech zatem zostanie - dobrze jest. pozdrawiam.
Baba_Izba Opublikowano 30 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2008 Dziękuję, choć nie miałabym nic przeciw poznaniu Twojej wersji, nie śmię jednak. Serdeczności - baba
ireneusz paprocki Opublikowano 30 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2008 Bardzo fajny- mało wspaniały powiem. Konstrukcja jest godna samego Miłosza, a ,,restart, symulacja obwodów, zacząć od początku, to naprawdę godne calamusa i papirusa. Z poważaniem
Baba_Izba Opublikowano 1 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję za przeczytanie i komentarz. Wolałabym jednak, żebyś nie powoływał się na Wielkiego Mistrza - Czesława Miłosza - nawet żartując, wystarczą; calamus i papirus. Nie mam siły dowcipkować, właśnie się "odgrypiam". Pozdrawiam - baba
Rekomendowane odpowiedzi