aluna Opublikowano 27 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2008 Czarne niebo czarna doga my we dwoje
gżegżółka Opublikowano 27 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2008 Czarna wołga Faceci w czerni Czary-mary Czarne chmury Faceci w czerni Czarna wołga ;)
aluna Opublikowano 27 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2008 Przezabawne!Widzę że nie tylko ja mam poczucie humoru.pozdrawiam
Ania_Ostrowska Opublikowano 27 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2008 czarne chmury znów wyłączyli prąd czarny ekran
aluna Opublikowano 27 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2008 FAJNIE?! Ale widziałam piękna parę zakochanych w bezgwiezdną noc na nie oświetlonej drodze i tak mnie natchnęło!pozdr.Dziękuje za zainteresowanie.MAŁO OBRAZOWE?
Ania_Ostrowska Opublikowano 27 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ach! Droga! A ja dłuższą chwilę się zastanawiałam, o co Ci może chodzić -aż skapitulowałam :) Ale bez wątpienia JESTEŚ na dobrej drodze. Powodzenia - Ania
aluna Opublikowano 27 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2008 Szczere komentarze sa dla mnie budujące . Mam nadzieje ,ze tak jest w Twoim przypadku*pozdrawiam *życzliwi
Ania_Ostrowska Opublikowano 27 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2008 Oczywiście, zawsze to ryzyko istnieje, jest nierozerwalnie związane z taką formą komunikacji. Żadne zapewnienia nic tu nie pomogą. Wóz - przewóz. Albo wierzysz w życzliwość osób komentujących albo nie. Z własnego doświadczenia mogę powiedzieć, że warto wierzyć. Ja się nie zawiodłam. Oczywiście jeśli się dyskutuje na argumenty a nie emocje. Ania
aluna Opublikowano 27 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2008 Potwierdzasz moje myslenie!Dzięki
Waldemar Talar Opublikowano 27 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jakoś nie umie się odnaleźć w tym co pisze Aluna. I to nie dlatego że tak tu czarno , tylko dlatego że mało obrazowo . Lecz nie przejmuj się tym , próbuj dalej. pozd.
aluna Opublikowano 27 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2008 Dziękuję że zechciałeś przeczytać moje haiku!Zauroczyła mnie ta para przytulających się zauroczonych sobą młodych ludzi a wierz mi ciemnosci były nieziemskie! Jezeli tego nie widzisz to cos jeszcze ze mną nie tak!`pozdrawiam
Waldemar Talar Opublikowano 27 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mając na myśli że nie umiem się odnaleźć nie oznacza wcale że nie czuje treści jego , ja bardziej lubuję się typem haiku mówiącym o otaczającej nas naturze . pozd.
aluna Opublikowano 27 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2008 Dzięki za odpowiedź!Nie w głowie mi ,że nie umiesz się odnaleźć bo to przecież nie prawda!A że lubisz naturę----zapamiętam!pozdrawiam
Jemall Opublikowano 29 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Krok w dobrym kierunku, kombinuj dalej :) W L3 może nasze oddechy albo nasz oddech ?
aluna Opublikowano 29 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2008 Dzięki!staram się.pozdrawiam
Trup Czarnopalcy Opublikowano 10 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2009 Hmmm więc tak to co odebrałem właściwie to wszechobecne ciemności i para zakochanych. Resztę nie wiem czy dobrze ponieważ dla mnie ciemności kojarzą się nierozłącznie z jakimś złem. Zinterpretowałem to w ten sposób iż dzieje się coś złego w okół tych dwojga ludzi ale, że mają siebie to noc jest im nie straszna. :)
Rekomendowane odpowiedzi