Agata_Lebek Opublikowano 26 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2008 Muzyka towarzyszy mi przez większość czasu. Nie wyobrażam sobie życia bez niej. Chętnie poszerzę swoje horyzonty w tym temacie ;) Dyskusja i linki mile widziane :)) www.youtube.com/watch?v=OMhgdZiuGbg
Agata_Lebek Opublikowano 26 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2008 www.youtube.com/watch?v=A5ysbmpHXsw www.youtube.com/watch?v=d-F-medRWGA
amerrozzo Opublikowano 26 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2008 W ogóle nie moje klimaty, ale szanuję każdy rodzaj muzyki (Genesis najciekawsze imo). Ja słucham takich rzeczy: www.youtube.com/watch?v=7Ql5VkYiYig www.youtube.com/watch?v=lBuLb9-EIwo www.youtube.com/watch?v=lTDNKscbSWY www.youtube.com/watch?v=ieZyQdngEQg ;-)
Hania K. Opublikowano 26 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2008 "A czemuż mój Jezus 1. A czemuż mój Jezus tak ubogo leży? Ani po królewsku ni w drogiej odzieży? Znać dlatego, by grzesznika, czartowskiego niewolnika od piekła wybawił, przez ubóstwo zbawił. 2. Czemuż nie w pałacach rodzi się Dziecina, wszak świat, niebo, ziemia Jego: jest dziedzina, ale w stajence ubogiej, na sianeczku w ten mróz srogi?: W kamiennym żłóbeczku zimno Paniąteczku." Piękna piosenka !!!!!!
Agata_Lebek Opublikowano 26 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2008 Pomyliłaś lokale Haniu.. Do kościoła Ci trza. Berecik załóż, bo zimno.
Agata_Lebek Opublikowano 26 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :D:D !!!
Johny Opublikowano 26 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2008 Carrantuohill www.chomikuj.pl/Chomik.aspx?id=Mirold&sid=18 Tu jest kilka albumów do przesłuchania (nie trzeba ściągać, wystarczy kliknąć na chomik playera). www.youtube.com/watch?v=F_17dCtHEOM
Hania K. Opublikowano 26 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2008 Agata Lebek Satanistów i anarchistów słuchać nie będę! I to jest piękna piosenka: "Aniołowie biali 1. Aniołowie, aniołowie biali, na coście tak u żłóbka czekali, pocoście tak skrzydełkami trzepocąc, płatki śniegu rozsypali czarna nocą. Ciemne noce aniołowie w naszej ziemi, ciemne gwiazdy i śnieg ciemny i miłość, i pod tymi obłokami ciemnymi, nasze serce w ciemnośc się zmieniło. 2. Aniołowie, aniołowie bieli, o, przyśiwćie blaskiem skrzydeł swoich, by do Pana trafił ten zgubiony, i ten co sie oczu podnieść boi I ten, który bez nadziei czeka, i ten rycerz w rozszarpanej zbroi, by, jak człowiek szedł do Boga - człowieka, aniołowie, aniołowie biali, aniołowie biali, aniłowie biali ..."
Agata_Lebek Opublikowano 26 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Fajny link podałeś Johny :) takie klimaty to najlepiej smakują w irl. pubie na żywca. Pozdro :))
Agata_Lebek Opublikowano 26 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dobrze, że nie mam zajadów :))
Agata_Lebek Opublikowano 26 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2008 Johny, The Passenger też super.
Hania K. Opublikowano 26 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2008 I czas na piękne kolędy!!! Uwielbiam kolędy.
Hania K. Opublikowano 26 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2008 A zespoły: "Mocni w Duchu", "No i Per Dio" "Arka Noego", "Piotr Rubik", wspaniałości!!!
Johny Opublikowano 26 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2008 www.youtube.com/watch?v=7Nmpld2ccRk specjalnie dla Hani.
Agata_Lebek Opublikowano 26 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ale mi się wieczór wykroił :)) !!! Tak właśnie tez czegoś specjalnego szukałam, ale mnie świetnie wyręczyłeś !:):D
Johny Opublikowano 26 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie ma sprawy :). Pozdrawiam.
Agata_Lebek Opublikowano 26 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2008 Szukam dla Ciebie Johny Jethro Tull, ale wszystkie są fatalnej jakości. Byłam kiedyś na ich koncercie w spodku. Było bosko.
amerrozzo Opublikowano 26 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cudeńko. "Szatan, szatan!". Ave.
Marcin Gałkowski Opublikowano 26 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2008 ja osobiście poleciłbym nową płytkę Guns n' Roses. przyznam się, że nie wierzyłem w Axla, zawsze uważałem, ze ten zespół to Slash. nie wierzyłem, że Chinese Democracy w końcu wyjdzie, przecież była zapowiadana od 15 lat (!). ale wreszcie jest. i jest świetna, Buckethead daje radę, a i sam Rose wreszcie chyba nauczył się śpiewać. a Hani polecam Kata ]:>
Agata_Lebek Opublikowano 26 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie ma chyba nic nowego Guns n' Roses na youtubie Marcinie... mam problem z doborem programu do ściągania muzyki.., w końcu zostałam przy lime wire. Możecie coś doradzić w tym temacie?
Rekomendowane odpowiedzi