aluna Opublikowano 19 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2008 Próbujecie swoich sił w poezji ,widzę że krytyka Was zniewala,na pewno dobra ,ostra proza Wam nie obca nie pozwólcie się obrażać!
Eliasz Opublikowano 19 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2008 mnie mamusia straszyła Babą.
aluna Opublikowano 19 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2008 Jak krawcowa spartoli to jej powiem że zaboli!A kiecki z wystawy ...do poprawy! A'propos na razie jade na mięcie.Cherubinów nigdy dość...zawsze można odlecieć.
Eliasz Opublikowano 19 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2008 ja wolę melisę. też kopie.
Hania K. Opublikowano 19 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2008 Ja się nie boję, chociaż już takie bzdury na mnie wymyslają, że aż się śmieję, chociaż na początku się denerwowałam. Teraz już nie.
aluna Opublikowano 19 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2008 I to jest to ...!Pozdrawiam srdecznie!!!
Tova_Brink Opublikowano 19 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2008 właściwie, to o co chodzi w tym wątku? :-]
Pancolek Opublikowano 19 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ;) o to, żeby o nic nie chodziło ;)
aluna Opublikowano 19 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2008 Moja droga chodzi o to ,że co nie którzy pastwią się na twórczości młodych debiutantów! pozdrawiam
aluna Opublikowano 19 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2008 Tova Brink napisał: właściwie, to o co chodzi w tym wątku? :-] ;) o to, żeby o nic nie chodziło ;) Czekasz widzę aż obsmarują Ciebie!!!
Tova_Brink Opublikowano 19 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no, ok tyle kumam ale co ma na celu w tej sprawie powyższy wątek? nie dość, że nieskładnie napisany, to jeszcze bez specjalnej logiki dobrze, że się pastwią, przecież nie będą głaskać DO POPRAWIANIA WARSZTATU, A NIE ZAKŁADAĆ MI TU DEBILNE WĄTKI!!! :-[
aluna Opublikowano 19 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2008 Głaskać to możesz sobie kotka ! A poprawiac warsztat to na innej stronie portalu i nie zgrywaj mądrego bo Ci nie do twarzy!A zarozumiałość aż parzy!!!
Pancolek Opublikowano 19 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ;D Zabawna jesteś ;)
aluna Opublikowano 19 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2008 I o to chodzi! Widze przebłyski!
Tova_Brink Opublikowano 19 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. skup się, pięcioliterowy napisie: akurat jestem kobietą o bardzo inteligentnym wyrazie twarzy, więc pudło ciskasz się jak 13-latka, dla której zabrakło w kiosku Bravo Girl ja ci po prostu polecam skierowanie całej uwagi na swoje pisanie drzeć pyszczek przez klawiaturę to nawet ja potrafię :-/
aluna Opublikowano 19 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2008 Pięcioliterowy napis niestety nie jestem jasnowidzem... i dobrze, bo co by to było jakby sie wszystkich odkryło? Skąd mam wiedzieć,że jesteś kobietą o pewnym wyrazie twarzy a czy inteligentnym to się jeszcze okaże! Poczytaj literature starozytna bardzo Ci się przyda!
Gość Opublikowano 19 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2008 Każdy boi się Baby Jagi, przecież to oczywiste, a kto się nie boi, ten kłamie.
Rekomendowane odpowiedzi