moni mada Opublikowano 18 Listopada 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 noc złamana pierwszym promieniem odchodzi taka jedyna nigdy nie powróci ta sama jak twój obraz echem w ramie mych rzęs zaklęty przemijanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tuan Jim Opublikowano 18 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Moni ten wiersz Ci nie wyszedl. I wiecej nic nie mowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moni mada Opublikowano 18 Listopada 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 Witaj Tuan Jim :) zapomniałam dodać w p.s. byś go nie czytał...;) pamiętam o tym, co obiecałam i podtrzymuję słowo... proszę tylko poczekaj jeszcze, bo świat mi się wali na głowę ostatnimi dniami... pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moni mada Opublikowano 18 Listopada 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ślicznie to ująłeś i trafiłeś w sedno...masz jakiś pomysł na tytuł? pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz_Kulesza Opublikowano 18 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 Próbowałem powalczyć z tematem ale sam bym lepiej tego nie ujął, może przemijanie nocy albo przemijalność nocy jakoś tak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moni mada Opublikowano 18 Listopada 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak już myślałam..może ulotność nocy, chociaż właściwie nie noc była moim słabiutkim natchnieniem ...raczej to, że wszystko gdzieś odchodzi jak noc... dziękuję za pomocną dłoń :) cieplutko pozdrawiam...może chociaż pozdrowienia nie ulecą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz_Kulesza Opublikowano 18 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 Ale noc również przychodzi, puka przez szybę i szepcze na ucho sny więc chyba nie takim słabiutkim natchnieniem wiersz pisany...pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moni mada Opublikowano 18 Listopada 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 w puchową noc kładę sny w satynowej pościeli mrok pustką dzwoni wiem przed północą księżyc w okno zapuka podając mi na świetlistej dłoni twój sen podstępnie wykradziony pozdrawiam miłej nocy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi