mały_dzielny_toster Opublikowano 18 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2008 od pięciu lat każdy październik taki sam każde plecy - jeden kształt na dywanie takich liści jak kształt twojej głowy wtulam się w miętowy zapach spalone szare gałęzie szyszki wszystkie szare komórki nie pomaga szumiący prześladowca włoski kochanek ostatni raz ostatni liść ostatni świt - ti amo, tuttora
bezsenna81 Opublikowano 18 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2008 przez długi czas czułam jakby czas stał w miejscu,tylko pory roku się zmieniały i lata mijały tym bardziej wiersz mi się podoba,pozdrawiam
Nechbet Opublikowano 18 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2008 coś by tu było ciekawego, ale mnie osobiście drażni strasznie rym w pierwszej strofie...nie ukrywam, iż doceniam włoskie echa /włoski to moja pasja/ :-) pozdrawiam serdecznie Marta
zak stanisława Opublikowano 18 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2008 o, tak, dobrze że mięta jeszcze zapachem kusi i drażni gdy ma się dość jesieni :P pozdrawiam "misiem"
Bernadetta1 Opublikowano 18 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2008 lubie te twoje wiersze Tosterze...pozdr.
allena Opublikowano 19 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2008 taki wspominkowy połączony wyraźnie z jesienią ma chyba coś do powiedzenia:) a.
mały_dzielny_toster Opublikowano 19 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2008 Dziękuję za wszystkie komentarze. Treści maleńko, bo po tylu latach nie ma już co jeszcze powiedzieć, a z głowy nie chce wyjść, ani w jedną, ani w drugą stronę, siedzi i kuje.
Rachel_Grass Opublikowano 19 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ładnie mi się tutaj zrymowało i skomponowało. w ogóle pierwsza zwrotka - mniam. a to z kolei nie bardzo. może - ostatni raz, liść, świt? pozdrówki.
Pancolek Opublikowano 19 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2008 szumiący prześladowca włoski kochanek ostatni raz ostatni liść ostatni świt - ti amo, tuttora Nieeeee ;) Coś chciało się wykluć. Tyle że chciało i zrezygnowało. Pancuś
lubię latawce Opublikowano 20 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2008 pierwsza zwrotka optymalnie smutna, ładna i zgrabna. dalej się roztyła w słowach, ale z treści... no, z treści to ja dobra nie jestem :P pozdrawiam serdecznie.
Dexter Morgan Opublikowano 21 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2008 kurcze no ładnie... i wiem o kim :) napisz mi taki tylko o styczniu.... ;)
Rekomendowane odpowiedzi