Antena M Opublikowano 3 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2008 Dziś podobne do wczoraj jutro- do dziś... Byłaś tu jeszcze wczoraj, pytałaś co u mnie, jak żyję,dobrze mi czy źle... Dziś już nie ma Ciebie nie słyszysz gdy Cię wołam... Kilka drobiazgów, stare zdjęcia, byłaś... Jak mam żyć bez Ciebie? Dokąd iść? Nie bałaś się życia, umiałaś w nim być! Nie zdążyłaś nauczyć mnie jak być kimś... Wpatruję się w dwie daty -pomiędzy nimi Twego życia krzyk. Umilkł... I tylko we mnie echem się odbija. Prócz echa nie mam już nic.
Wiktor_Bukowski Opublikowano 3 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2008 jutro dziś, dobrze źle, to wczoraj na początku całkiem mnie zniechęciło , za dużo dziś-ów podwójne echa nie stanowią obrazu bez żalu tylko proszę. pozdrawiam ;P
Hania K. Opublikowano 3 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2008 Piękny, przejmujący, przejrzysty wiersz. Więcej takich! Czytelnicy są głodni Poezji/! Hania.
Marlett Opublikowano 3 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2008 Antena M! w W. można popracować nad wierszem. PozdrawiaM.
H.Lecter Opublikowano 3 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2008 Wiersz zapewne ważny i szczery ale zdecydowanie na prywatny użytek.
Pancolek Opublikowano 3 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2008 kaszanka tylko do prykania
Bernadetta1 Opublikowano 3 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2008 Jak pani Hania jest na tak...to trzeba nad wierszem popracować;):):)...to tak żartobliwie a poważnie niestety na nie::(...pozdrawiam
Franka Zet Opublikowano 4 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2008 Jeżeli wiersz jest osobisty, a chyba jest, to nie będę go rozdziabywać na kawałki. Mnóstwo powtórzeń, które nie służą przekazowi. Radzę odczekanie z tematem, jeśli na warsztacie zaboli. Pozdrawiam.
Fanaberka Opublikowano 4 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2008 Tekst bardzo osobisty, ale niestety - bardzo początkujący.
mały_dzielny_toster Opublikowano 5 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2008 Zgadzam się pod wszystkimi, z jednym oczywistym wyjątkiem Anety K. Tfu! Przepraszam, Hanny K. Albo do schowania, albo do poprawienia. Chrupiące pozdrowienia.
Anna_Ziemba Opublikowano 5 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2008 A mnie ostatnia zwrotka urzekła. Pozdrawiam:)
Rekomendowane odpowiedzi