Vica Opublikowano 29 Października 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 budzę się przed świtem byś nie dojrzał wyrazu moich oczu kolejny raz w zbyt ciasnych butach przemierzam dawno wydeptane ścieżki chciałabym zabładzić. nie mogę podświadomie, za rękę, wiedzie mnie poczucie odpowiedzialności wracam, każdego wieczoru przed drzwiami zamykam oczy by powtórnie otworzyć je dla ciebie na twych ustach zapisuję wspomnienia wśród rzęs skrywam pragnienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mały_dzielny_toster Opublikowano 29 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 O to to!! To to co tak dobrze znam, co wciąż czuję... :* fajnie, że ktoś też to zna.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ania_Kos Opublikowano 30 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 na razie nie chcę wypowiadać się o formie tego wiersza ani o niczym innym. powiem tylko, że sama wizja, problem przedstawiony w utworze - jak dla mnie przerażający. naprawdę, aż zrobiło mi się strasznie. że kiedyś mogło by tak być. ojej. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bernadetta1 Opublikowano 30 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 Niby jest temat...ale jakoś nie przemówił do mnie ten wiersz...mało poetycko jak dla mnie. Po9zdrawiam ciepło:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baba_Izba Opublikowano 31 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Znaki przestankowe; albo są, albo ich nie ma. A u Ciebie? Pogrubieniami zwracam uwagę na to, co mi się nie podoba. Ogólne wrażenie po przeczytaniu - u mnie - pozytywne. Serdeczności - baba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi