Pajęcza życia linia
-
Ostatnio w Warsztacie
-
KOBIETA 316
Raczej taki sobie lekki wierszyk :) ale dziękuję z uśmiechem :)
Dziękuję truesirex :)))))
1
-
-
Zarejestruj się. To bardzo proste!
Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.
-
Ostatnio dodane
-
Ostatnie komentarze
-
Przez tie-break · Opublikowano
chciałem być kamieniem niech przeklinają niech nienawidzą niech ręce sobie pokrwawią o ostrą krawędź każdego słowa chciałem obrosnąć w surowość w zgorzkniałą plątaninę porostów tak obmierzłą że nikt nie przysiądzie by ulżyć sobie w drodze przyszłaś pewnego wieczoru odważna i cierpliwa jak wiatr słońce i woda - bo trzeba pomyślałaś wzięłaś w dłonie silne promienne pękałem powoli dzień po dniu tak z bólu pękają serca uwalniając gęste wrzące kaskady ze spokojnego rytmu twoich wszechwiedzących wierszy rodził się oddech zdziwiony sam sobą dobrze że jesteś powtarzałaś współjaśniejąc by rozgwieździć nieprzeniknioną czerń wszystkich moich imion z twojej czułości chłonę najlepszy czas żyję -
Przez Alicja_Wysocka · Opublikowano
@UtratabezStraty Ojej, ale tam też jest mi całkiem dobrze i tak jakoś bezpiecznie. A jak wyjdę poza słowo, to się rozwala :) -
Przez Alicja_Wysocka · Opublikowano
@UtratabezStratyDziękuję za wiadomość, przeczytam, ale nie dzisiaj. Pozdrawiam :) -
Przez viola arvensis · Opublikowano
@Migrena dziekuję, Ty zawsze pieknie doceniszZaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
@KOBIETA no nie każdej tak łatwo, jak się szczerze zakocha. Pozdrowienia. -
Przez KOBIETA · Opublikowano
Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
@viola arvensis i wszystko w temacie ;) no ale my Kobiety mamy sposoby na drani ;) wymienić na innego, drania ;) pozdrawiam :)
-
-
Najczęściej komentowane
-
Wiersze znanych
-
Najpopularniejsze utwory
-
Najpopularniejsze zbiory
-
Inne
Rekomendowane odpowiedzi