teresa943 Opublikowano 16 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Października 2008 na oślep - nie widać zmarszczek w jego ramionach
Boskie Kalosze Opublikowano 17 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pomyślałem sobie, że w pierwszym wersie "sypialnia" nadałby gorzkiego smaczku. Super senryu by wyszło, głębokie i filozoficzne. Warto się zastanowić, tym bardziej, że tutaj "jego ramiona' też trochę ściągają w dół - jakbym widział jakieś fałdy. Albo pójść w stronę przeciwną do "sypialni", coś w tym rodzaju: przed lustrem - czy on naprawdę nie widzi moich zmarszczek? To oczywiście tylko sugestie wynikające z mojego indywidualnego odczytu. Fajnie, że nie rzuciłaś haiku do kąta :)
teresa943 Opublikowano 17 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pomyślałem sobie, że w pierwszym wersie "sypialnia" nadałby gorzkiego smaczku. Super senryu by wyszło, głębokie i filozoficzne. Warto się zastanowić, tym bardziej, że tutaj "jego ramiona' też trochę ściągają w dół - jakbym widział jakieś fałdy. Albo pójść w stronę przeciwną do "sypialni", coś w tym rodzaju: przed lustrem - czy on naprawdę nie widzi moich zmarszczek? To oczywiście tylko sugestie wynikające z mojego indywidualnego odczytu. Fajnie, że nie rzuciłaś haiku do kąta :) Dziękuję za wnikliwy komentarz (jak zawsze) i za doping. Wróciłam dopiero niedawno na forum (po 2 tygodniach). Czy haiku? Zobaczymy. A nad Twoją propozycją pomyślę. :) Pozdrawiam.
Waldemar Talar Opublikowano 17 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tereso- może ma wersja nie zbyt smaczna ale zaryzykuję; w jego ramionach nie widać zmarszczek tylko głód miłego wieczoru życzę
teresa943 Opublikowano 18 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tereso- może ma wersja nie zbyt smaczna ale zaryzykuję; w jego ramionach nie widać zmarszczek tylko głód miłego wieczoru życzę Waldemarze! Twoja wersja oddaje sytuację, która jest często bardzo realna. Dzięki. Życzę wzajemnie.
Rekomendowane odpowiedzi