izabela walter Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 o nas mówili taka ładna para uśmiech twoich oczu suszył moje żale oddech przeplatał się z potokiem uczuć dom tętnił szczęściem i niebo jakby bliżej naszych dłoni spragnionych później nosiłam twoje koszule głodna dotyku chodziłam z jedną różą i kładłam na marmurze wstrzymując oddech nasłuchiwałam tętna bez rozumu i życia na złość ludziom i pogodzie żałosna bez uśmiechu twych oczu jak cień zbłąkany dzisiaj pochowałam koszule czas zabrał twój zapach wiatr różę z marmuru uśmiecham się cicho a gdy nikt nie patrzy tulę do gołych ścian naszej przyszłości *** razem budził nas szept niecierpliwych dłoni i ospałych liści szmer niezgrabna czułość słów tuliła Morfeusza świat oglądał nas przez lekko uchylone drzwi i łzy wydawały się mniej słone wtedy jak cień chodziłaś jedną drogą bez pamięci słów i dnia gdy czas nieczuły kapał spomiędzy ciężkich łez nie śmiałem spojrzeć w te zastygłe oczy a szelest ciężkich włosów wyrywał wciąż ze snu teraz nie patrzą już za tobą drogę porósł chwast nie szukasz już oddechu naszych wspólnych chwil uśmiechasz się do słońca moje koszule w szafie śpią i tylko te zastygłe oczy i czasem błędny szept
izabela walter Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 dziękuję wielu zarzuca mu jednak banał
Catalina Acosta Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Bardzo mi się podoba, zwłaszcza koszule i gołe ściany przyszłości. Widzę dramat dwojga ludzi, technicznie można jeszcze "dopieścić", ale moim zdaniem od techniki wazniejsze to, ze porusza. Mnie poruszył. Cmok, Catalina
Rekomendowane odpowiedzi