Koval_ZNowin Opublikowano 13 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Października 2008 z kadru amerykańskiego oglądam panoramy twoich ruchów dłonią po styropianowych włosach do kąt idzie myśli moje pozorne epidemium rozwijam księżyc ze sreberka w karmelu zanurzając usta jak byłoby pięknie podzielić tą zuchwałość na dwoje burza tak nazwałbym odbicie w kałuży mich szerokich wyobrażeń jak wiz w teatrze wcielam się w projektanta wnętrza widać w nim kobiecą rękę
lubię latawce Opublikowano 13 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2008 jak widz w teatrze wcielam się w projektanta własnego wnętrza widać w nim kobiecą rękę irozwijam księżyc ze sreberka genialne. reszta ok, ale można było więcej :) serdeczności /aha, myślę, co by nie wywalić "własnego" przed wnętrzem; o, o tam można by jeszcze bardziej zamieszać ;D
Koval_ZNowin Opublikowano 13 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję bardzo, pomyślę jeszcze nad tym pozdrawiam serdecznie:)
Jimmy_Jordan Opublikowano 13 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2008 przesada, widz w teatrze nie wciela się w projektanta wnętrza - odległa ta fraza jak dla mnie, a może lepiej brzmi PLan amerykański? kadr to inna sprawa zdrówko Jimmy
Koval_ZNowin Opublikowano 14 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. kadr był zamierzony, a jeżeli sie dobrze wczytasz myślę że odgadniesz o co chodzi z tym widzem pozdrawiam:)
teresa943 Opublikowano 14 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2008 rozwijam księżyc ze sreberka w karmelu zanurzając usta jak byłoby pięknie podzielić tą zuchwałość na dwoje Urzekło szczególnie... tylko "tą" popraw na "tę"... i będzie ok. Bardzo śmiałe pragnienia (marzenia?) ma ten peel... "zuchwałość podzielić na dwoje"... wygląda jakby był zakochany w kimś, kto jest... no, powiedzmy niedostępny, a jednak... Bardzo mi się podoba ten osobisty wiersz. Budzi refleksje i jeszcze to zakończenie widać w nim kobiecą rękę jako kobieta... czuję:)) Lubie te takie Twoje... :))))))) Cieplutko pozdrawiam.
Koval_ZNowin Opublikowano 14 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A czy widac we mnie kobiecą rękę? Tak to jest z peelami że często skaczą z kwiatka na kwiatek i wpadają do kielich. pozdrawiam serdecznie i dziękuje za ciekły komentarz:)
Rekomendowane odpowiedzi