Kornelia Zawrzykraj Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 tajemnicę Ci zdradzę tej czystej zwykłości gdy oswoisz granice epitafium dzikości rozleję w Twym wnętrzu ... zewnętrzne struktury zaplotę i ... skleję eliksiru kroplą z tuby mej czułości
Catalina Acosta Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Super!! Very much mi się podoba! A "tuba czułości" jest the best! Catalina
Roman Bezet Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 "Kropelka - for ever" - odgadłem tajemnicę! proszę o nagrodę :))
Kornelia Zawrzykraj Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hę? nagrodę? ;)
Roman Bezet Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ...a co, nie odgadłem?... :((((((((
Kornelia Zawrzykraj Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no tak, ale żeby tam od razu nagrodę?? ;))))
Agata Pawlus Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 faktycznie the besciarski :) taki plynny, kolejny wiersz, ktory moglabym wpisac na Walentynke, moge? :))
Rekomendowane odpowiedzi