Marta Mil Opublikowano 11 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Października 2008 Nie liczy się czas nie liczy godzina, ni pora dnia, gdy tulisz mnie w swych ramionach. Nikną problemy, znika świat cały, gdy jesteś blisko, czy Ty o tym wiedziałeś? Twoja silna dłoń dotyka delikatnie mego ciała, coraz mocniej, coraz szybciej... mówisz jaka jestem wspaniała... Dzisiaj znowu dokonałam odkrycia, wiem, że sensem mojego życia jesteś Ty, to Tobie ofiaruję swoje dni, to Tobie ofiaruję moje myśli i dążenia, -pozwól mi... niech kieruje mną Twoja miłość, niech pomaga mi, niech jest mą siłą, niech nasze noce są dłuższe, niech nasze dłonie nie są posłuszne, niech nasze ciała drżą w uścisku, świt- nie rozdziela nas zbyt szybko, dzień - niech wyznacza nowy cel, wspólny cel, dzisiaj to wiem, dziś tego chcę...
kokopustelnik18 Opublikowano 11 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2008 tu wyznanie miłości tam ból masz naprawdę chaos gdyby porównywać wiersze w tych wierszach jest to cos coś co mi się podoba
Marta Mil Opublikowano 16 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Października 2008 masz rację, koko, nie wiem skąd ale wiem jedno, że wszystko wiesz, a chaos to moje drugie ja,...
Rekomendowane odpowiedzi