Katarzyna Bielińska Opublikowano 1 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Października 2008 powrót do domu- od progu zapach szarlotki powrót do domu- przez uchylone okno zapach kawy
jasna Opublikowano 2 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Kasiu, zdecydowanie to haiku. Przypomnialaś mi stare zwyczaje w domu. (Nie wiem czy kiedykolwiek uda mi się jeszcze do nich wrócic). Sobota zaczynała się w domu najpierw zapachem rosołu, później pasty do podłogi, a na końcu pachniało ciastem i... gośćmi. Nikt się nie pomylił jaki to dzień. Kawa pachniała codziennie. Nawet kilka razy dziennie. Pozdrawiam, jasna :-))
Katarzyna Bielińska Opublikowano 3 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Kasiu, zdecydowanie to haiku. Przypomnialaś mi stare zwyczaje w domu. (Nie wiem czy kiedykolwiek uda mi się jeszcze do nich wrócic). Sobota zaczynała się w domu najpierw zapachem rosołu, później pasty do podłogi, a na końcu pachniało ciastem i... gośćmi. Nikt się nie pomylił jaki to dzień. Kawa pachniała codziennie. Nawet kilka razy dziennie. Pozdrawiam, jasna :-)) Oj Madziu! Teraz to bym zjadła nie tylko szarlotkę, ale i rosołek:))) Pozdrawiam ciepluśko, Kasia
Rekomendowane odpowiedzi