Henryk_Jakowiec Opublikowano 27 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Września 2008 Laurowy wieniec Laurze założono raz na głowę tylko za to dla Jury obiecała dać połowę. Nie nagrody, nie splendoru i gotówki także nie bo to Jury było męskie więc wiadomo co chłop chce. Jury było w dwóch osobach, Laury były dwie połówki komu jaka miała przypaść o to biły się półgłówki. Były tarcia i wyzwiska, skok do gardeł z pazurami jak to bardzo często bywa kiedy strony są samcami. Po godzinnym okładaniu i po ostrym mordobiciu nie myśleli już o Laurze lecz jedynie o przeżyciu. Za to Laura triumfowała gdyż niedoszło do wymiany bo za wianek laurowy Laurowy nie był dany. A to przecież nie nowina, wiedzą o tym nawet dzieci, że tam gdzie się dwóch pobije to skorzysta na tym trzeci.
H.Lecter Opublikowano 27 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2008 Jak za karę, to może być...
Henryk_Jakowiec Opublikowano 27 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Września 2008 Być może, być może, że kiedyś w przyszłości ja także postawię chociażby po złości a teraz mam frajdę jak inni to czynią bo co bym nie pisał pod wierszem mi świnią.
Oscar Dziki Opublikowano 27 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nim poeto zawiedziony dasz potykom rys cielesny racz ortograficzny słownik angażować w swoje pieśni lol
czarny-tulipan123 Opublikowano 28 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2008 M. Krzywak;do tego Pana wam daleko. A po drugie jest mistrzem limeryków, a wy? Nawet wiersza nie potraficie porządnego napisać. Jeszce dodajcie sobie kółeczko.
M._Krzywak Opublikowano 28 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to nie zmienia przecież możliwości, że wiersz może być słaby :| Cieniutki nawet.
czarny-tulipan123 Opublikowano 28 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2008 M. Krzywak:tak to go popraw na lepszy. Przecież dysponujesz ogromną wiedzą. Więc pokaż, jak byś ów zmienił.
M._Krzywak Opublikowano 28 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Opcja - "usuń". Tobie też to proponuje pod każdym twoim zakalcem.
Messalin_Nagietka Opublikowano 28 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2008 nad końcówką popracuj zbyt pospolita reszta oki podoba się mi tam MN
janusz_pyzinski Opublikowano 29 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2008 słabiutkie to jak liście laurowe jesienią
Rekomendowane odpowiedzi