Kinga Izabela Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Jest takie miejsce. Ono zawsze się znajdzie. Północna część czy południowo-zachodnia. Bez różnicy. Cierpiący region. Tam zawsze są powodzie od ciężkich łez. Niby dobrze, że susz nie ma, ale jednak ... no cóż. Zawsze się musi znaleźć takie miejsce w moim sercu. [sub]Tekst był edytowany przez Kinga Izabela dnia 08-07-2004 11:59.[/sub]
Luthien_Alcarin Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 średni.... może poczatkowo metaforyka nawte zaciekawiła, ale wstawka "(ku---)" i końcowa puenta jakos mnie torszeczke zraziły. pozdrawiam i czekam na kolejne wiersze -Agata
Marek Ciućka Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jeśli możesz usuń to "(ku---)" - zgadzam się z przedmówczynią. Jeśli chodzi o końcową puentę - mnie się podoba.
Kinga Izabela Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 brzydkie słówko poszło w zapomnienie co prawda użycie go miało na celu podkreślenie mojej złości ... ale może wystarczy i bez niego .. dziekuje za komentarze. pozdr.
Rekomendowane odpowiedzi