Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @bazyl_prost   o …to chyba masz tam u siebie niezły bałagan? ;) 
    • @KOBIETA jeszcze nie, dziś sobota to jeszcze sprzątam
    • Tyś taka jedyna, tyś aktywna i nieosiągalna i niedościgniona i utracona smutni panowie, bardzo smutni są z ciebie rozliczani pyta się ich czasem, czasem za często, co sobie o tobie wyobrażają zwłaszcza gdy ciebie nie doświadczyli zwłaszcza wtedy smutni ci panowie są jak my, zgubni poeci chcą żebyśmy grali im wyklętych, więc tak gramy innej naszej gry złożona sytuacja nie przewidziała   Smutne miasta każą nam doświadczać empirycznie po czym z nas się śmieją jak gwiazdy mają ubaw z naszych wielkich konstelacji niedociągnięć, nieosiągnięć, wielkiej niedoskonałości i naszego braku w odpowiedniej liczbie wiarygodnych luster choć świat zabrał nam właściwie wszystkie lustra   Żebym tak wiedział chociaż czego nie wiem... Żebym tak chociaż nie wiedział, czego wiem... ha, wtedy właśnie, byłoby miło i sympatycznie ale pewnie nie jest bo ściemniam zupełnie nie moją rolą jest wyjaśniać   Mam czasem nieodparte wrażenie że ci co nazywają siebie empirystami cóż, jedynie zakłamują własne długopisy...   Warszawa – Stegny, 14.02.2026r.  
    • @piąteprzezdziesiąte   Kto ? ;) chyba nie masz na myśli mnie? ;)    buziaki :) dziękuję i się uśmiecham :)      @bazyl_prost   zjadłam zupę krem z białych warzyw :)  a Ty zjadłeś ładnie obiadek ? :) 
    • @Waldemar_Talar_Talar Liryczny !!
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...