Zbyszek_Dwa Opublikowano 25 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Września 2008 opadają nabrzmiałe miedzią złotem połyskują jeszcze wirują lekko rozwiane marzenia strudzone lotem usiądą ochronią przed mrozem spełnioną zieleń lata i minione wiosny szaleństwa czas gaśnie szybciej kolejny cykl kroczy między nieśmiałym dniem a szałem kilku radości
moni mada Opublikowano 25 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2008 wprowadza lekką zadumę...wycisza...nastraja jesiennie PODOBA MI SIĘ pozdrawiam
zak stanisława Opublikowano 26 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2008 o jesien bylo wszystko ale zawsze jest coś nowego, Zbyszku, siewidzi , klimat wpasowany wszystkich pór roku pozdr,
Zbyszek_Dwa Opublikowano 26 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Września 2008 Dziękuję, moni mada, za ciepły komentarz. Jesień, zwłaszcza taka sina jak ostatnio nastraja różniście Pozdrawiam
Zbyszek_Dwa Opublikowano 26 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Września 2008 Dobry wieczór Pani Stanisławo. Jesień, jest, powtarzającym się cyklem jak wiele innych bardzo potrzebnym... Dziękuję za zaglądanie i miły komentarz Serdecznie pozdrawiam :)
wypłosz pospolity Opublikowano 27 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2008 tak obojętnie napisane. takie moje wrażenie pozdr
teresa943 Opublikowano 27 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2008 Zbyszku! Jesienna zaduma skłania do refleksji... Zamyśliłam się nad życiem... Podoba mi się szczególnie to, co pod tą zadumą ukryte. Wiele da sie wyczytać między wersami. Dziękuję. :))))))) Cieplutko pozdrawiam.
Zbyszek_Dwa Opublikowano 29 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Września 2008 Obojętnie czy nie... i tak nie mamy żadnej alternatywy cykle są i będą, nieuchronne nie ma się tym co przejmować:) Dzięki za wizytę. Pozdrawiam :)
Zbyszek_Dwa Opublikowano 29 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Września 2008 Witam Teresko. Tak, marzenia, dążenia w pewnych cyklach są mało ważne itd.... Dziękuję za ciepły, refleksyjny komentarz. Serdecznie pozdrawiam :))))
Rekomendowane odpowiedzi