kasiaballou Opublikowano 21 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2008 Zmęczona w odmiennym stanie który nie rodzi życia budzi niechęć do grabienia liści pod trawnik wypalenie nie użyźnia gleby jałowy dym morduje pędy libido i ozon zdarta do kości a skąpa dla drapieżników nawet pasożyty wypełzły do wdzięczniejszego żywiciela mówią pogoda melancholia - mantra meteopatii kiedy przestaje padać i tak padam na pysk prozak popijany myślami o zimie wywąchiwanie wiosny nos zakwita a feromony łaskoczą pięty w chmurach
zak stanisława Opublikowano 22 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2008 kasiu, zmęczona, wypalona etcetera,:P jakoś nagromadziło sie za duzo czasowników, kóre męczą, takie mam odczucie, może tylko ja pozdrawiam ciepło
kasiaballou Opublikowano 22 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jeszcze go przemyślę; chciałam oddać zmęczenie jesienią, stan umysłu i ducha, bezczasownikowo będzie ciężko. Dziekuję za wizytę i wskazówki. Pozdrówki :) kasia.
teresa943 Opublikowano 22 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2008 Kasiu, powiem szczerze, że tak ciężki, iż mnie trochę zdołował...ale nie przejmuj się, bo to klimat nie mojej jesieni (moja jest zdecydowanie kolorowa), może dlatego tak odbieram. Co do czasownikow, popieram Stasię, troszku jakby przydużo... :)))) Cieplutko i mimo wszystko z uśmiechem -Krysia
kasiaballou Opublikowano 22 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Już trochę smętka odciążyłam; cieszę się, że na Ciebie jesień nie działa tak przygnębiająco. Dziękuję Krysiu za chwilkę i obiektywny komentarz i ...oby do wiosny :) Pozdrówki:) kasia.
Marlett Opublikowano 22 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2008 Jesień dopiero się zaczyna, a tu już zgnilizna - to fakt:)) plus:) Słonka życzę.
kasiaballou Opublikowano 22 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jakoś trzeba przetrzymać; przytulny "pluszak", nieboska komedyja dnia powszedniego i da się radę ;) Dziękuję za wizytę. Pozdrówki :) kasia
kasiaballou Opublikowano 22 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Marlett; tak mnie dopadło, nic... "Mój" nastawił winko w gąsiorku - jak dojrzeje będzie lepiej :D Dzięki za wizytę, pozdrówki :) kasia.
Bernadetta1 Opublikowano 23 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Kasienko tych czasowników faktycznie troszke polikwiduj...one jakby troche podkrecają tempo wiersza..wydaje mi sie niepotrzebnie..bo przeciez jesien to melancholia:)...wiersz trudny Kasiu, ale mi sie podoba:):)..pozdr.
kasiaballou Opublikowano 23 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Kasienko tych czasowników faktycznie troszke polikwiduj...one jakby troche podkrecają tempo wiersza..wydaje mi sie niepotrzebnie..bo przeciez jesien to melancholia:)...wiersz trudny Kasiu, ale mi sie podoba:):)..pozdr. Odczasownikuję; brak mi w tej chwili pomysłu i weny; masz rację - do przeróbki. Pogłówkuję, jak się odleży - dziękuję, że do mnie zajrzałaś i że zagrało - mimo wszystko :) Pozdrówki :) kasia.
Jimmy_Jordan Opublikowano 23 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2008 dlaczego morduje libido? zdrówko ;) Jimmy
kasiaballou Opublikowano 23 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Gdybym to ja wiedziała...(?) Pewnie wierszyk byłby wtedy w innym klimacie, cholender ;) Dzięki za wizytówkę, pozdrówki:) kasia
Jimmy_Jordan Opublikowano 23 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Gdybym to ja wiedziała...(?) Pewnie wierszyk byłby wtedy w innym klimacie, cholender ;) Dzięki za wizytówkę, pozdrówki:) kasia oj czytam, czytam twoje wiersze, nie zawsze jest czas na choćby znak, ale na ogół jestem zdrówko Jimmy
kasiaballou Opublikowano 23 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Gdybym to ja wiedziała...(?) Pewnie wierszyk byłby wtedy w innym klimacie, cholender ;) Dzięki za wizytówkę, pozdrówki:) kasia oj czytam, czytam twoje wiersze, nie zawsze jest czas na choćby znak, ale na ogół jestem zdrówko Jimmy Tęx, BUM - BUM :)) wdzięcznam, pozdrówki. kasia.
Rekomendowane odpowiedzi