Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnio dodane

• Ostatnie komentarze

• Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Oczywiście masz rację. Już kiedyś ustaliliśmy, że piszę z błędami.

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

I to nie jest brak szacunku dla Czytelnika, tylko (chyba) pogłębiająca się moja przypadłość. Niestety,  pisanie na telefonie wcale w tym nie pomaga. Coraz trudniej trafić mi w klawiaturkę tam gdzie trzeba, tekst jakiś taki coraz bardziej rozmazany, a autokorekta zmienia słowa w zupełnie inne niż chciałbym napisać. Tak że tego, dziękuję za uważne czytanie i upraszam o wyrozumiałość. No i na koniec powtórzę jeszcze raz, oczywiście masz rację. Choroba spowodowana przez bakterie Borrelia, to borelioza, abo choroba z Lyme. Dzięki za zwrócenie uwagi. Pozdrawiam.  
    • @sparowana   "Przestrzeń woła woła woła nas Przestrzeń woła woła woła nas"   Big Day
    • ~~ Poproszę Ciebie na parkiet W intymnym tanga kontakcie Bo tego nam dziś potrzeba W tym pierwszym, miłosnym akcie ...   Z wszystkich dziewcząt na sali W wieczór dancingiem znaczonym Jestem wpatrzony wciąż w Ciebie I wręcz zauroczonym ...   Dostrzegam też Twoje oczy Patrzące na mnie ukradkiem Więc żywię nadzieję w sobie Że jest to nie tylko przypadkiem ...   Tango tanecznie wybrzmiało Ja mocno zmieszany jeszcze Zdobywam się jednak na śmiałość Podchodzę, proszę i ... wreszcie ...   Już mamy siebie tak blisko Czując wzajemność uczucia Nieopisanej wspólnoty Czar naszych serc ukłucia ...   Z wszystkich dziewcząt na sali W wieczór dancingiem znaczonym Jestem wpatrzony wciąż w Ciebie I wręcz zauroczonym ...   Jestem wpatrzony wciąż w Ciebie I wręcz zauroczonym ...   - wręcz zauroczonym ... ~~
    • @Berenika97 romantyczna natura ubrana w bagaż mądrości i doświadczenia 
    • @Migrena

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

• Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...