Wiechu J. K. Opublikowano 19 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Września 2008 Woda rozbija głazy Cierpliwie spada Uderzając z góry 2
Wiechu J. K. Opublikowano 19 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Września 2008 także myślałem o tym wody huczeniu...a więc niech sobie 'spada' już poprawiłem :)
Jemall Opublikowano 22 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ładny obrazek :) tyle, że nie Widzisz a Wiesz, że woda w końcu rozbije głaz. I czy cierpliwie? A co widzisz? wodospad woda padając na głaz zostaje wodą Pomyślności :) J
Wiechu J. K. Opublikowano 22 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ładny obrazek :) tyle, że nie Widzisz a Wiesz, że woda w końcu rozbije głaz. I czy cierpliwie? A co widzisz? wodospad woda padając na głaz zostaje wodą Pomyślności :) J Dziękuję! Myślę, że wiesz i widzisz jednocześnie ponieważ patrząc na spadającą wodę można się domyśleć, że z czasem zrobi swoje :) Woda spada i pada Na wylot świdruje Dziurę w głazie
Rekomendowane odpowiedzi