-
Zarejestruj się. To bardzo proste!
Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.
-
Ostatnio dodane
-
Ostatnie komentarze
-
Przez Amber · Opublikowano
@Tectosmith Ach, to miłe że zauważyłeś sceniczne momenty. Pozdrawiam serdecznie. -
Przez Berenika97 · Opublikowano
@Migrena Dziękuję Ci za te słowa — czytam je z ogromnym wzruszeniem. To, co napisałeś o redukowaniu do strachu i pragnieniu zaprzeczenia własnemu istnieniu, dotyka samego sedna tego, co chciałam przekazać. Wielkie dzięki! @huzarc Bardzo dziękuję! Twój komentarz sprawia, że widzę własny tekst głębiej. @Annna2 Bardzo dziękuję! Rozumiem Twój lęk. Nie wiem, co powiedzieć, żeby było lżej — bo ja też się boję. -
Przez Konrad Koper · Opublikowano
@Waldemar_Talar_Talar Świetne fragmenty !! -
Przez Konrad Koper · Opublikowano
W polu spotkałem dziewczynę. Poszliśmy w kierunku puszczy. Przy strumieniu rozstaliśmy się. … W dali zobaczyłem zjawę : wśród promieni i oparach mgły. … Księżniczka wyciągnęła rękę. Wzywała mnie. Dziwnie śpiewała. Słyszałem też echo i wycie… -
Przez truesirex · Opublikowano
List do Diabła Wiem, że mama mocno płacze, bo obserwuję ją zza ścian. Ale nie mogę do niej wrócić, bo, będąc szczerym, tutaj, między szpitalnymi reflektorami, jest mi o wiele lepiej. Żyjesz moim ciałem, a ja tkwię w bezruchu. Słysząc dźwięk aparatury i twoje rozmowy o mnie, myślę, dlaczego nadal się mną interesujesz. Godzinami, w ciemności, obserwowałem przez światło twoją drogę, porównywałem się i pisałem w notatkach medycznych tonę słabej jakości poezji, próbując zrozumieć, dlaczego nie mogę tak żyć. Nie zdajesz sobie sprawy, jak mocno cenzuruję swoje życie, jak wpływam na odbiór siebie na zewnątrz. I chciałbym ci przekazać, że ciało osoby, na którą patrzysz, trzymając ten list - nie jest mną.
-
-
Najczęściej komentowane
-
Wiersze znanych
-
Najpopularniejsze utwory
-
Najpopularniejsze zbiory
-
Inne