M._Krzywak Opublikowano 14 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Września 2008 Wiersz usunięty z powodu tego, iż był kupą.
Katzuja Opublikowano 14 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2008 ,,krwawe słońce nad rozwieszonąpościelą" bardzo dobra przenośnia, reszta z nawiązaniem....pozdrawiam
czarny-tulipan123 Opublikowano 14 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2008 M. Krzywak:powtarzasz się w tym obrazku. Jak to jest wiersz; to ja idę na ryby. A to Jasia? "jedno wybaczenie za jeden uśmiech jedno wybaczenie na jeden szczęśliwy dzień". Pozdr.
cielec Opublikowano 14 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. bardzo to naiwne obrazy, literackie
Bernadetta1 Opublikowano 14 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2008 a mnie podoba sie malarskość...obrazowosc Pana wierszy:)...moze nie sa w moim stylu...ale maja duza wartosc to napewno..a tak a propos...licze na Pana odwiedziny w zaciszu moich wierszy i konstruktywny..choc pewnie niezbyt entuzjastyczny komentarz...uwagi Pana sa dla mnie cenne....nawet bardzo krytyczne:0..pozdr
zak stanisława Opublikowano 14 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. bardzo to naiwne obrazy, literackie ale obrazowe zmetaforyzowanie :p
M._Krzywak Opublikowano 14 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Września 2008 Katzuja - dziękuje za spostrzeżenie czarny-tulipan123 - tylko se dżdżownice nałóż. cielec - no trudno, ja tam się nie upieram. Bernadetta1 - jak znajdę odrobinkę czasu to wpadnę, ostano stoję zbyt często nad dylematem - albo jedno zdanie-albo nic. zak stanisława - o właśnie :))) Pomijając "czarnegotulipana" - dziękuje i pozdrawiam serdecznie
M._Krzywak Opublikowano 14 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie nie - to jest kicha ;)
M._Krzywak Opublikowano 14 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie nie - to jest kicha ;) tak, właśnie tak jednak bliżej jelita, cieszę się, ze to rozumiesz :P tę dolegliwość :D No niech będzie - wolę być bez wiersza teraz, niż jutro bez obiadu.
adolf Opublikowano 14 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2008 niezdążyłem, ale w komentarzach ujrzałem fajna frazę: wiatr pożerający obłoki warto by ją wykorzystąc w nowym, skoro ten się skupił :) pozdr.
Cmentarny Motyl Opublikowano 14 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2008 Kupa się ...skupiła?:) Szkoda ,że też nie zdążyłam.
Piast Opublikowano 15 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :))) Pozdrawiam Piast
Agata_Lebek Opublikowano 16 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2008 Zaimponowałeś mi P.Michale...,a ile śmiechu z tego było. Pozdrawiam.
M._Krzywak Opublikowano 16 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Września 2008 No tak wyszło :))) A teraz idę na siebie nakrzyczeć, że wpisałem sobie "kupa". D...a, nie krytyk ;) Dziękuje i pozdrawiam.
Lena Achmatowicz Opublikowano 17 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. szkoda, bo tytuł zwabił.
Rekomendowane odpowiedzi