Wiktor_Bukowski Opublikowano 10 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Września 2008 Uśmiechy twoje, ponad stopami grawitacje do gwiazd , śliną do pestek. i księżyce w brzuch delfina. Na elipsie – epileptycznie. Obchodzisz o-koła – jak … albo to w okrąg. falowanie niebieskie w czerwoność. Milimetrami słupa rtęci. Mierzę spojrzenia. Kaftanowy z bezpieczeństwa. Zdecydowanie. Teraz dalej. cóż za widok, na widnokrąg. … ból głowy - trzyma ręka następnym razem. Kiedyś. Następnym. Też w deszczu. popatrzę.
kasiaballou Opublikowano 10 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2008 Tym razem jest jakaś myśl, a nawet ciekawy ciąg, fajne metafory, jednak forma; zapis dziwaczny i interpunkcja zbyt kwiecista. Pozdrówki kaśka.
Wiktor_Bukowski Opublikowano 11 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Września 2008 :) więc widzisz : chyba Ci nie dogodzę, ale skoro mówisz że lepiej to myślę że obiektywnym okiem, co do interpunkcji to może i dziwaczna, ale nie chodzi o formę, raczej o treść, no i nie pisz tylko że przerost jednego nad drugim, dziękuje za pierwszy z twojej strony w połowie pozytywny komentarz , no i pozdrawiam miłośniczkę westernów - zdaje się ;)
zak stanisława Opublikowano 11 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2008 Wiktorze, czytam i czytam chciałabym skomentować, ale... sorrrki nie mój klimat ani styl chociaż jest cos fascynującego w treści, no i zostaje ale.... pozdrawiam ciepło
Dominika Iks Opublikowano 11 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2008 "Milimetrami słupa rtęci. Mierzę spojrzenia." - to mi się podoba, bardzo bardzo, a nawet nawet :)
Wiktor_Bukowski Opublikowano 11 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuje Dominiko no i pozdrawiam serdecznie ;):) a w pracy to wymyśliłem z termometru :)
Dominika Iks Opublikowano 11 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2008 I jeszcze pytanie, co decyduje o tym, że jeden wiersz dajesz tu na forum,a inne w gotowych? Przecież i tak nikt nie jest w stanie "dopracować" Twoich wierszy. Są zbyt specyficzne.
Dominika Iks Opublikowano 11 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuje Dominiko no i pozdrawiam serdecznie ;):) a w pracy to wymyśliłem z termometru :) Ja dzisiaj milimetrami słupa rtęci mierzę emocje. heh :(
Wiktor_Bukowski Opublikowano 11 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. w gotowych mniej komentarzy chyba - a tutaj może liczę na jakieś dopracowanie :) specyficzne - oj dziękuje toż to dla mnie komplement :):)
Wiktor_Bukowski Opublikowano 11 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuje Dominiko no i pozdrawiam serdecznie ;):) a w pracy to wymyśliłem z termometru :) Ja dzisiaj milimetrami słupa rtęci mierzę emocje. heh :( ... :( a że tak na smutnego to w wesołość polecam, ku wyższym temperaturom :) no i niech pójdzie w centymetry -- bo to zawsze szybciej :)
Dominika Iks Opublikowano 11 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2008 Raczej ku piano dążę. I niech tak dzisiaj zostanie.
Wiktor_Bukowski Opublikowano 11 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no dobrze niech tak zostanie, a jak dla mnie to forte :)
Dominika Iks Opublikowano 11 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2008 zdecydowanie bardziej wskazane dla mnie piano - dobranoc
Wiktor_Bukowski Opublikowano 11 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Września 2008 dobrej nocy jutro w dzień do łączenia sufitu z podłogą - zza biurka taki pozytyw, dobrze, już piano piano !!! :)
Dominika Iks Opublikowano 12 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2008 Łączność sufitu z podłogą prawie dokonana :)
Wiktor_Bukowski Opublikowano 13 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Września 2008 a połączenia wewnętrzne są bezpłatne ;)
Dominika Iks Opublikowano 14 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2008 To się nazywa wejść w kontakt z samym(-ą) sobą. Cóż, nie ma lepszego rozmówcy i towarzystwa jak własne EGO.
Rekomendowane odpowiedzi