Rachel_Grass Opublikowano 2 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Września 2008 Biała skóra; poniedziałku nie kocha się w ten sam sposób, co męża. Czarna skóra - w końcu to tylko kolejna plama cienia na drodze. Wiecie, czasem coś dzieje się zupełnie nagle. Czasem historia rozgrywa się na raz. Czarna, czerwona skóra. A przecież go kochałam, do cholery.
Jimmy_Jordan Opublikowano 2 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2008 ojoj tragedia, coś męża sfajczyła? aty aty popraw bo złe raczej zdrówko Jimmy
Rachel_Grass Opublikowano 2 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :))) dzięki! ładny komentarz :D ale to tylko mały eksperymencik.
Czarna Perła Opublikowano 2 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2008 a mnie się skojarzyło z murzynem (wiem, że nie jestem politycznie poprawna, ale naprawdę lubię black people) mnie gryzie ta czerwień, zostawiłabym tylko białą i czrną (chyba, ze to fatycznie poparzenie) cz.p.
Jimmy_Jordan Opublikowano 2 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jesteś kobietą, nic dziwnego, że wolisz murzynów ;P ja wolę azjatki zdrówko Jimmy (wiem, że nie jestem politycznie poprawny)
Marlett Opublikowano 2 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2008 co znaczy kolor skóry? - nic PozdrawiaM.
Jimmy_Jordan Opublikowano 2 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Marlettko, no wiadomo, że nic, mi chodziło raczej o uwarunkowania anatomiczne - tak to określmy. Azjatki są piękne, a murzyni...coż, nie powiem. wstydzę się zdrówko Jimmy
Erdene Opublikowano 6 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Marlettko, no wiadomo, że nic, mi chodziło raczej o uwarunkowania anatomiczne - tak to określmy. Azjatki są piękne, a murzyni...coż, nie powiem. wstydzę się zdrówko Jimmy Murzyni są szczodrze obdarzeni , ale to przecież nie forum erotyczne :))) Ja wolę białą skórę, czarna jest zbyt smutna, a czerwona zbyt bolesna i przepełniona gniewem. Śliczne. Eksperyment, eksperymentem, ale w wielu może wywoływać duuuże emocje :)
Rekomendowane odpowiedzi