Zbyszek_Dwa Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2008 jeszcze czuję zapach łąk pod białymi żaglami jeszce idziemy polnymi drogami między łanami łubinów patrzysz z czułością niepewna wyboru drogi ściskając bukiet chcesz go poukładać strojna w kwiaty - biała sukienka przysłania powabne kształty ścieżek za odległym wzgórzem
Jimmy_Jordan Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2008 ładna poezja, nie mogę nic zarzucić, podoba się (chociażradziłbym się przyjrzeć 2 strofie) zdrówko Jimmy
teresa943 Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Zbyszku, a może w drugiej przestawić wersy?niepewna wyboru drogi patrzysz z czułością ściskając bukiet chcesz go poukładać Urzekła mnie ta poezja...rozmarzyłam się idąc polnymi drogami z zakochaną parą, zatrzymałam się, by narwać kolorowych łubinów...potem przyciskając kwiaty do białej sukienki, zastanawiam się, którą drogą isć dalej; trzecia strofa subtelnie ukrywa spostrzeżenie towarzyszącego peela...bardzo intymne, ukryte pod bielą... Śliczny, bardzo romantyczny wiersz, aż trudno uwierzyć, że wyszedł spod pióra mężczyzny. Gratuluję, Zbyszku. :)) Serdecznie pozdrawiam.
Jimmy_Jordan Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2008 [quote]Śliczny, bardzo romantyczny wiersz, aż trudno uwierzyć, że wyszedł spod pióra mężczyzny. proszę...... ;p hihii
kasiaballou Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Faceci też potrafią i to jak, Zbyszku dobre i bez zmian. Pozdrówki :) kasia.
Jimmy_Jordan Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. moja kobieto ;)
kasiaballou Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. moja kobieto ;) ;)
zak stanisława Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Zbyszku! kciuk w górrę! Brawo, zabieram:)
Zbyszek_Dwa Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Witam Jimmy Słuszne spostrzeżenie - dzięki. Dzięki również za pozytywny odbiór. Zdroweńko :)
Zbyszek_Dwa Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2008 No nie... Tereska, ja jestem... facetem i toooo jeszszszcze jak w dodatku wąsiatym :)) Fajnie, że rozmarzyłaś się takim spacerem ale jak widzisz ten spacer, wcale nie ma tak oczywistych, jednoznacznych skojarzeń. Cieszy, że się podoba, Tobie :) Serdecznie pozdrawiam
Zbyszek_Dwa Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Jimmy... nie prowokuj :))))) he he he :)
Zbyszek_Dwa Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Mmmm, pewnie, że potrafią... :))) Cieszy mnie dobra opinia - o wierszu :) Serdecznie pozdrawiam kasiaballou
Zbyszek_Dwa Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Oooo, pani Stanisława ! Dziękuję za taaaaki komentarz - taki pozytywny :))) Miło mi, że się podoba ten, właśnie ten wiersz. Serdecznie pozdrawiam:)
modniewo_wielkie Opublikowano 21 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2017 Też bym się przyjrzał drugiej strofie. Coś się tam psuje. A zawieszenie w ostatnim wersie to inspiracja haiku? Pozdrawiam, czerwona [url=http://www.ceneo.pl/Sukienki/Rodzaj:Baskinki.htm]baskinka[/url] wiosny
Rekomendowane odpowiedzi