Marlett Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2008 nie musisz sam stawiać przedostatniego kroku klękniemy razem kiedy przyjdzie czas nie dla oklasków smakować piasek z tobą łatwiej poznawać świeży smak z kamieni piasek sypać naszym stopom nie da odpocząć woda zmywając ostatni ślad w ubraniu dziury nie są straszne trawy kołyszą koniec lata nasz nowy świat
adolf Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2008 super... a teraz zaprzeczenie, chwila nie będzie sztuczie skrocana, a cżłowiek dla kariery i chwili oklasków nie będzie musiał się poświecać peel nie ścina dźwięku przez co chwila trwa wiecznie - takie wołanie: carpe diem? ja tak to widzę ;) fajny w kontekscie swojego anty-wiersza ;)) pozdr.
Judyt Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Marlettko fajnie, a cos chyba mi się obiło już o uszy część tego wiersza, to chyba jakieś zaprzeczenie teraz, mm no dobra mykam, jakoś nie umiem się wypowiadać:))ciepłoniaście
Marlett Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Judyt! Już wyjaśniam. Wiersz był w W.ale szybko spadł z pierwszej strony ponieważ ktoś umieścił kilkanaście wierszy na raz. Do pełnego zrozumienia można przeczytać wiersz ''staccato''. PozdrawiaM.
Marlett Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Adolfie! Wiersz i anty-wiersz są napisane przez różnych autorów:)) PozdrawiaM.
zak stanisława Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Marlett, piekna rozmowa dwojga ludzi skazanych na śmierć, twój budzi nadzieję, siewidzi;D cmok
kasiaballou Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wyzwala chwile zadumy, podoba mi się klimat. Pozdrówki:) kasia.
Marlett Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Stanko! Toś mnie ucieszyła:) CmokaMmmm.
Marlett Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wyzwala chwile zadumy, podoba mi się klimat. Pozdrówki:) kasia. Kasiu! A jakieś zmiany Twoim zdaniem ? PozdrawiaM.
kasiaballou Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wyzwala chwile zadumy, podoba mi się klimat. Pozdrówki:) kasia. Kasiu! A jakieś zmiany Twoim zdaniem ? PozdrawiaM. Bez zmian, Marlett, od Ciebie można się uczyć, jak pisać romantycznie, jak wytworzyć klimat. Miłego wieczoru :) kasia.
Marlett Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Kasiu! Zarumieniłam się, ale dziękuję za ciepłe słowa:)) Uśmiechu.
teresa943 Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2008 nie musisz sam stawiać przedostatniego kroku klękniemy razem kiedy przyjdzie czas Ileż tu nadziei, pocieszenia, wsparcia... Wiersz bardzo typowy dla Ciebie. Romantyczny, ciepły klimat. Bardzo lubię takie. :))) Serdeczności -Krystyna
Marlett Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tereso! Bardzo dziękuję. Miłego wieczoru:)) PozdrawiaM.
Rekomendowane odpowiedzi