ot i anka Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2008 oglądamy się za siebie, tak jakby było coś przed nami. pan wie o czym ja mówię, rozmawialiśmy o tym w drodze, która okazała się banalną metaforą płynności czasu. podążając za myślą, zostawiamy ją zawsze krok z tyłu. pan woli wyrazić to samo przez fale będące tylko po to by zmoczyć brzegi. jeżeli istniejemy w przeszłości możemy jedynie zapominać.
teresa943 Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2008 jeżeli istniejemy w przeszłości możemy jedynie zapominać. tak bardzo wymowna puenta budzi refleksje :) serdecznie pozdrawiam -teresa
ot i anka Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. z tą puenta to były kłopoty:D miała byc zbudowana jakoś bardziej...rozbudowanie, ale po trzech dniach skończonego już wiersza bez puenty w końcu uprościłam, coby się już dłużej nie głowić:D dzięki:) pozdrawiam
M._Krzywak Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Wczoraj się nie dopisałem, a nie wiem, czy zdążę jeszcze coś o tekście napisać - zostawiam zatem znak plusa ;) Dobra robota. Pozdrawiam.
Jimmy_Jordan Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2008 z puentą się nie zgadzam na pierwszy rzut, jeżeli żyjemy i myślimy w czasie przeszłym (czyli myśleliśmy) to o tym pamiętamy - ale to tak na logikę, czytając serduchem coś się czuje poza tym brakiem (pozornym?) sensu. pierwsze dwie zwrotki świetne i zwarte zdrówko Jimmy
zak stanisława Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2008 anka, po Zecie, nareszcie coś mądrego przeczytałam :P cmok
Fagot Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2008 „…twoja przeszłość na nią wpływ straciłeś już…” Tak mi się jakoś skojarzyło z jednym z ulubionych poetów, a poza tym wiersz naprawdę dobry z paroma wręcz genialnymi momentami. Pozostaje mi jedynie narzekać no to, że na nic nie mogę narzekać a przydało by się choćby dla zasady :p Pozdrawiam
kyo Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. quite good;)
ot i anka Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. quite good;) że co??? coś ty mi tam zmienił? bezsensu
kyo Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. quite good;) że co??? coś ty mi tam zmienił? bezsensu nic nie zmieniłem, ot taka moja dopiska;P wyluzuj stara;)
Stefan_Rewiński Opublikowano 20 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2008 Fajnie napisałaś Anka, daj to do Z.
ot i anka Opublikowano 20 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. chyba nie będę przerzucać już:) ale dzieki:)
Rekomendowane odpowiedzi