Koval_ZNowin Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2008 w smugach deszczu obłocone buty odprowadzają kolejny dzień by się nie zagubił wśród skoszonych zbóż na językach ludzkie twarze droga pachnie tak zwyczajnie jak skórka papierówki spadająca z nieba kalendarz dawno zmienił swoje karty poker z nocą ciągle trwa w nieobliczalnym blefowany spacer czekam na wiatr
kasiaballou Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. podoba się, ciekawe metafoty - czepnęłabym się drugiej strofy -trochę prze_banalniłeś (neologizm lub moje narzecze) i kalendarz z małej, "poza domem" oklep - w sumie plusuję, pozdrawiam kasia.
teresa943 Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jestem pod urokiem. Po prostu czuję! Idę w zabloconych butach pod rękę z odchodzącym dniem wśród pól, mijamy plotkujących ludzi chrupiąc papierówki (w/g mnie w znaczeniu metaforycznym coś bardzo pachnącego i świeżego jak uczucie), czas wciąż rozgrywa partię pokera dobra ze złem...i puenta "blefowany spacer" - w marzeniach - "czekam na wiatr" - nadzieja, a może się spełni? Zgadzam się z Kasią, co do wielkiej litery (znów Ci wskoczyła)...poza tym może zamiast "za domem" - "przede mną"?...co o tym myślisz?kalendarz dawno zmienił swoje karty poker z nocą ciągle trwa przede mną blefowany spacer czekam na wiatr Bardzooooo...bardzo na plus. :))))) Cieplutko bez blefowania -teresa
Koval_ZNowin Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jestem pod urokiem. Po prostu czuję! Idę w zabloconych butach pod rękę z odchodzącym dniem wśród pól, mijamy plotkujących ludzi chrupiąc papierówki (w/g mnie w znaczeniu metaforycznym coś bardzo pachnącego i świeżego jak uczucie), czas wciąż rozgrywa partię pokera dobra ze złem...i puenta "blefowany spacer" - w marzeniach - "czekam na wiatr" - nadzieja, a może się spełni? Zgadzam się z Kasią, co do wielkiej litery (znów Ci wskoczyła)...poza tym może zamiast "za domem" - "przede mną"?...co o tym myślisz?kalendarz dawno zmienił swoje karty poker z nocą ciągle trwa przede mną blefowany spacer czekam na wiatr Bardzooooo...bardzo na plus. :))))) Cieplutko bez blefowania -teresa Bardzo dziekuje ja rowmiez sie zgadzam zaraz poprawie pozdrawiam serdecznie:)
Koval_ZNowin Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. podoba się, ciekawe metafoty - czepnęłabym się drugiej strofy -trochę prze_banalniłeś (neologizm lub moje narzecze) i kalendarz z małej, "poza domem" oklep - w sumie plusuję, pozdrawiam kasia. Już poprawiłem, dziękuje za plusowanie pozdrawiam
Koval_ZNowin Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Więc dziękuje za pomoc
gabriel p. Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2008 takie refleksyjne spacery mogą przynieść czasem nieoczekiwane skutki... przy lekkim powiewie zielone drzewa stać się mogą niebieskie, trzeba się tego trzymać ;-))) bardzo ładnie. pzdr :-)
Koval_ZNowin Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A zwłaszcza gdy sam spacer jest nie oczekiwany i nie planowany, lubię iśc ciemno zielonym polem, gdy księżyc przyświeca i patrzec na buty kąpiące się w świeżej orce pozdrawiam i cieszę sie że ładnie
Rekomendowane odpowiedzi