teresa943 Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2008 w ukrytym zakątku dojrzewającego wina letnie popołudnie leniwe ciszą na stole kawa wyśmienita i świeże pogwarki jak ciepłe bułeczki dar zaskoczenia wierszem twoich zawrotnych melodii w rytmie trzy czwarte walczyk już palce unosi zachęca do tańca chodź nie trać czasu krok po kroku ja dziś prowadzę nie daj się dłużej prosić zatańcz ze mną białego walca
Koval_ZNowin Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Tak gdybym umiał tańczyc walca z pewnością bym teraz poobracał się z głową wychyloną w tył, znowu bułeczki i wszystko jasne, pięknie i ciepło. pozdrawiam serdecznie:) miłego prowadzenia
teresa943 Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jesteś szalenie miły. Nie martw się, że nie umiesz, "ja poprowadzę"... a bułeczki ostatnio moje ulubione do kawy (szczególnie tej poetyckiej), ale to Twoja wina, skusiłeś... Dziękuję za ciepły komentarz. :)))) Serdecznie pozdrawiam -teresa
Koval_ZNowin Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jesteś szalenie miły. Nie martw się, że nie umiesz, "ja poprowadzę"... a bułeczki ostatnio moje ulubione do kawy (szczególnie tej poetyckiej), ale to Twoja wina, skusiłeś... Dziękuję za ciepły komentarz. :)))) Serdecznie pozdrawiam -teresa Tak te bułeczki to moja wina, ale kawa jaka smaczna:) prowadź mnie przez cisze, teraz Ty skusiłaś:) pozdrawiam raz jeszczę
gabriel p. Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2008 właśnie gdzieś mi już te bułki świtały... ;-))) tańczyć nie umiem, wieć chociaż popodskakuję rytmicznie na trzy czwarte. pozdrawiam :-))))
teresa943 Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. bułki już wiele razy kusiły świeżością...aż mnie skusiły; mówisz, tańczyć nie umiesz...wystarczy, że podskakujesz rytmicznie... bardzo dziękuję za te podskoki :)) serdecznie pozdrawiam -teresa
gabriel p. Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. bułki już wiele razy kusiły świeżością...aż mnie skusiły; mówisz, tańczyć nie umiesz...wystarczy, że podskakujesz rytmicznie... bardzo dziękuję za te podskoki :)) serdecznie pozdrawiam -teresa te podskoki to oczywiście ku chwale Pani twórczości. ma Pani unikalny styl pisania, który mnie osobiście przekonuje. :-))))))))))))
teresa943 Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. bułki już wiele razy kusiły świeżością...aż mnie skusiły; mówisz, tańczyć nie umiesz...wystarczy, że podskakujesz rytmicznie... bardzo dziękuję za te podskoki :)) serdecznie pozdrawiam -teresa te podskoki to oczywiście ku chwale Pani twórczości. ma Pani unikalny styl pisania, który mnie osobiście przekonuje. :-)))))))))))) ooooo....ku chwale...całam w pąsach..."unikalny styl pisania"? dlaczego? Jeśli przekonuje, to tym bardziej ogromna radość z mojej strony. Dziękuję. A to uśmiech za te podskoki. :))))))))))))))))))))))))))))))
gabriel p. Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. te podskoki to oczywiście ku chwale Pani twórczości. ma Pani unikalny styl pisania, który mnie osobiście przekonuje. :-)))))))))))) ooooo....ku chwale...całam w pąsach..."unikalny styl pisania"? dlaczego? Jeśli przekonuje, to tym bardziej ogromna radość z mojej strony. Dziękuję. A to uśmiech za te podskoki. :)))))))))))))))))))))))))))))) cieżko odpowiedzieć, dlaczego unikalny. odpowiada mi układ graficzny zwrotek i wersów, pewien porządek myślowy, bez bałaganu, wszystko ładnie i zgrabnie zebrane i przekazane dalej. za uśmiech - uśmiech :o))))))))))
czarna porzeczka Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2008 uwielbiam kawę z bułeczkami i walczyka nim słońce zajdzie :) pozdrawiam CP
teresa943 Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. miło było ugościć i zabawić "nim słońce zajdzie", a ja i po zachodzie lubię czarne porzeczki; dziękuję :)) serdecznie pozdrawiam -teresa
Rekomendowane odpowiedzi