Waldemar Talar Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2008 choć niby długa droga między jedną a drugą to ci którzy ją przeszli mówią że to tylko krok krok bardzo malutki dzieli te tak oddalone ale bardzo sobie bliskie dwie rzeczywistości którym ktoś na chrzcie nadał przepiękne imiona nazywając je po prostu dzieciństwem i starością
Mateusz-_Ulvhedin Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Bardzo fajny wiersz. Ja wyczytałem z niego długość ludzkiego życia, długiego jak jeden krok. Bardzo mi sie podoba. Ale czy nie powinno być przeszli a nie prześli ;) Ogólnie bardzo mi sie podoba ukazanie długości życia człowieka. Serdecznie pozdrawiam... :)
teresa943 Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wiersz skłonił do zadumy. Zawiera w sobie najprawdziwszą prawdę: czy krótsze czy dłuższe życie, zawsze to tylko krok, mgnienie wobec wieczności. Podoba mi się a to sobie wysupłałamktórym ktoś na chrzcie nadał przepiękne imiona nazywając je po prostu dzieciństwem i starością Waldemarze, dziękuję za okazję do poważnej refleksji. :) Serdecznie pozdrawiam -teresa
Koval_ZNowin Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Oj tak prawdziwe są to słowa, wielkim ( jeżeli chodzi o tajemnice) a zarazem małym ( czas) jest to nasze życie. Najważniejsze aby obie drogi się nie rozeszły. pozdrawiam serdecznie
gabriel p. Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2008 droga przez życie. skłania do zadumyto ci którzy ją przeszli mówią że to tylko krok to mnie urzekło, od narodzin już tylko krok do śmierci. pozdrawiam:)
Alicja_Wysocka Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Zapętliłam się deczko przy 'długa, drogą, drugą' Waldku, świetny pomysł na wiersz. Ach, jak ja lubię dobre puenty i właśnie taka jest u Ciebie. Pozdrawiam serdecznie :)
Waldemar Talar Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Co do błędu już poprawiłem- ludzka słepota. Cieszę się ze wiersz przypadł ci Mateuszu. udanego dnia życzę
Waldemar Talar Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wiersz skłonił do zadumy. Zawiera w sobie najprawdziwszą prawdę: czy krótsze czy dłuższe życie, zawsze to tylko krok, mgnienie wobec wieczności. Podoba mi się a to sobie wysupłałamktórym ktoś na chrzcie nadał przepiękne imiona nazywając je po prostu dzieciństwem i starością Waldemarze, dziękuję za okazję do poważnej refleksji. :) Serdecznie pozdrawiam -teresa Bardzo ucieszył mnie twój kom. Tereso. Wiersz jak piszesz skłonił do zadumy- to dobrze- przecież życie to tylko mały krok w tej wieczności. słońca życzę
Waldemar Talar Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki za odwiedziny i miłe słowa Kovallu. Pozd. mocno
Waldemar Talar Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cieszę się że choć fragment ale przypadł- a dumać jest nad czym Gabrielu. Fajnie żeś zajrzał. pomyślności życzę
Waldemar Talar Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Za tak pochlebny kom. bardzo Alicjo dziękuje. A co się tyczy puenty to też jestem zdania że to polowa sukcesu przy tworzeniu . radości życzę
Alicja_Wysocka Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No popatrz, popatrz. A ludzie mówią, że dobry początek, to więcej niż połowa sukcesu. Teraz mi wyszło, że poeci to nie ludzie :P Pozdrawiam wesoło :)
Judyt Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2008 no to nie bardzo mogę się wypowiedzieć, nie wiem czy mi bliżej czy dalej; głęboki, ciepłoniaście
Waldemar Talar Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nikt tego nie wie a że głęboki to racja Judyto. Miło że zajrzałaś. radości życzę
Rekomendowane odpowiedzi