Koval_ZNowin Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Tylko bym upadał na rozdrapane kolana aby się podnieść i w zapachu Twoich włosów raz ciemniejszych raz jaśniejszych jak to u kobiet szukać lekarstwa na chrypkę uczuć Jestem taki lekki nierozgarnięty wędruję po pokoju szukam powodu Szesnaście wiosen temu nie myślałem że można chodzić boso po łące z kawy i uczyć się alfabetu Teraz jestem mądrzejszy o remis czasu
teresa943 Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Koval ZNowin! Wzruszyło mnie to wyznanie peela. Bardzo! Dziękuję za to wzruszenie! :))))) Jeśli mogę, to ja bym troszkę narozrabiała, np. taktylko bym upadał na rozdrapane kolana aby się podnieść i w zapachu Twoich włosów raz ciemniejszych raz jaśniejszych jak to u kobiet szukać lekarstwa na chrypkę uczuć jestem taki nierozgarnięty wędruję po pokoju szukam powodu szesnaście wiosen temu nie myślałem że można chodzić boso po łące z kawy i uczyć się alfabetu teraz jestem mądrzejszy o remis czasu i co Ty na to? cieplutko pozdrawiam (szesnaście wiosen!) -teresa
Koval_ZNowin Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bardziej czytelne w Twoim wykonaniu:) dziękuję za radę. Również cieplutko:)
gabriel p. Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ten fragment mnie rozłożył, pozytywnie oczywiście bardzo interesująca treść, dogłębna i prawdziwa pozdrawiam
Koval_ZNowin Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ten fragment mnie rozłożył, pozytywnie oczywiście bardzo interesująca treść, dogłębna i prawdziwa pozdrawiam Skoro tak, to przyjemnego leżenia, mam nadzieję że na czymś miękkim. Cieszy mnie że interesuję choćby fragment, zwłaszcza że początek pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi