Jacek_Suchowicz Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2008 ach te pozrywane korale ścigające się pod stołem:)) a światła trzeba pogasić może lepiej natychmiast bardzo kobieca postawa całość ok. pozdrawiam Jacek
Ewa_Kos Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję Judytko - tak wakacyjnie mi się zebrało:)) Pozdrtawiam Cię serdecznie:))) EK no proszę, nie ma za co, tylko przechodziłam:), wzajemnie :):):)
Ewa_Kos Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bardzo dziękuję i o tych koralach to najprawdziwsza prawda - zerwane na wieki wieków:))) Pozdrawiam serdecznie:)))) EK
Ewa_Kos Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Pancolku:))) Czasem trzeba prosto i z mostu "hyc do wody" Miło Cię gościć:)) Pozdrawiam wakacyjnie:)) EK
Ewa_Kos Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Też pozdrawiam i bardzo dziękuję:)) EK
Ewa_Kos Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję Elu i jest mi bardzo miło:))) Pozdrawiam serdecznie:)) EK
Dariusz Sokołowski Opublikowano 15 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2008 ok, nie wiem o czym jest, ale się ładnie czyta
Zofia Honey Opublikowano 7 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Plus za przejrzystość Pozdrawiam Zofia
Rekomendowane odpowiedzi