teresa943 Opublikowano 31 Lipca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2008 wtulona w senną miękkość kolejny raz cię budzi zwykła szara codzienność pośrodku barwnych złudzeń muska gestem prostoty policzek ciepły jeszcze zerka życzliwym okiem w twoje subtelne wnętrze snop uśmiechniętych myśli zanurza w rannej kawie maila do ciebie wyśle intymny sen na jawie
Bernadetta1 Opublikowano 31 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2008 Teresko takie wiersze własnie lubie :)..kobieco, lirycznie:)...wiersz brzmi do ostaniego słowa refleksją...dla mnie super:)..pozdr. Bernadetta
teresa943 Opublikowano 31 Lipca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bernadetko, dziękuję. Bardzo cieszę się, że się podoba. :) Serdecznie pozdrawiam -teresa
teresa943 Opublikowano 31 Lipca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję / życzę, aby były jak najpiękniejsze / :)))) serdecznie pozdrawiam -teresa
kasiaballou Opublikowano 31 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie wybudzaj się Tereso - uroczy sen pozdrówki kasia.
teresa943 Opublikowano 31 Lipca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie wybudzaj się Tereso - uroczy sen pozdrówki kasia. właśnie mam zamiar wtulić się w senną miękkość / dziękuję, Kasiu / :) kolorowych snów -teresa
adam sosna Opublikowano 31 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2008 to na jutro - już 00:07 to na dzisiaj dziękuję :)
teresa943 Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Adasiu, (ojej, tak mi się wymknęło...), szalenie miłe są Twoje komentarze / dziękuję :) wysyłam Ci słowa zanurzone w porannej kawie / pachną lipowym miodem / serio / :)))))) słoneczka od wewnątrz -teresa
Rachel_Grass Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2008 intymnie :) podoba mi się subtelnie. subtelnie mi się podoba. Rachel
halcia Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2008 bardzo przyjemny cieply wierszyk jak ja lubie takie rymowanki,pozdrawiam:)
teresa943 Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Twoja subtelna wizyta nadzwyczaj miła / subtelny komentarz również / a już najbardziej subtelne podobanie dziękuję / :)) pozdrówki subtelnie naslonecznione -teresa
teresa943 Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Halcia! Miło mi Cię gościć. I bardzo się cieszę, że wierszyk Ci się podoba. Dziękuję. :)) Życzę dużo radości! Serdecznie pozdrawiam -teresa
Koval_ZNowin Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2008 znowu mi się skojarzyło z ciepłymi bułeczkami:) Dziękuję za rozmarzenie pozdrawiam serdecznie:)
teresa943 Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ale z Ciebie marzyciel! I na dodatek nęcisz ciepłymi buleczkami / uważaj, bo jak kiedyś tam trafię, to nie zostanie Ci ani jedna / co tam kalorie! stracę w drodze powrotnej / szykuj kawę! :) serdecznie -teresa
Koval_ZNowin Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ale z Ciebie marzyciel! I na dodatek nęcisz ciepłymi buleczkami / uważaj, bo jak kiedyś tam trafię, to nie zostanie Ci ani jedna / co tam kalorie! stracę w drodze powrotnej / szykuj kawę! :) serdecznie -teresa Zapraszam serdecznie:)
teresa943 Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ale z Ciebie marzyciel! I na dodatek nęcisz ciepłymi buleczkami / uważaj, bo jak kiedyś tam trafię, to nie zostanie Ci ani jedna / co tam kalorie! stracę w drodze powrotnej / szykuj kawę! :) serdecznie -teresa Zapraszam serdecznie:) I na dodatek jesteś bardzo gościnny. Dziękuję. Nic nigdy nie wiadomo. Może kiedyś jakieś wiatry gdzieś tam te bułeczki wyczują i rzucą... :):)
Koval_ZNowin Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Bułeczkowy wiatr, brzmi bardzo smacznie:)
juliaxx Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2008 bardzo mi się podoba...Tak jak lubię...subtelnie...
teresa943 Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cieszę się, że się podoba. Dziękuję. :) Serdecznie pozdrawiam -teresa
Rekomendowane odpowiedzi