Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @Natuskaa I wtedy się mówi 'pozjadał wszystkie rozumy'  :)
    • @Manek Rozumiem, nie denerwuj się, Twoja wola, też napisałam :) Przyszedł mi pomysł, ale już sobie poszedł, spokojnej nocy :) Wiersz mi się spodobał, napisałam prawdę.
    • @Bożena Tatara - Paszko Istotnie, minęło już trochę czasu od tamtych chwil. W domu były dyskusje z udziałem maluchów, na ścianie w ich pokoju został powieszony Regulamin w punktach, dotyczący rzeczy różnych - pod którym dzieci podpisały się jak umiały :)  Zgodnie, wszem i wobec, a nawet uroczyście obiecały, że będą słodkie jadły tylko raz w tygodniu, tyle ile zechcą, bo to będzie ich święto. Nie na wiele to się zdało. Staś w nerwach trzepnął łyżką we włączony ekran telewizora. Ekran rozlał się jak kolorowe mazie. I co? Zrozumiał, że źle zrobił, kary za to niby nie było, ale telewizora też nie, przez dłuższy czas.   
    • @Alicja_Wysocka  Zostanie tak jak jest. Przeczytaj sobie na głos moją i Twoją wersję a zobaczysz.   No i powtarzam co napisałem powyżej:  Nie zaczyna się zdania od "się" ale w środku zdania może ono występować nawet na początku wersu. Tak samo jak i, ale, oraz itd. itp.
    • czasem część ciebie wciąż szuka błędów węszy usterki co w głowie mieścisz gdy ją pokąsasz to ślady zębów na warsztat weźmie pokaże w sieci   gdy się zapomnisz lub coś przeoczysz data ci umknie godzina z tarczy strażnik sumienia i mistrz przemowy latarką ostro w oczy ci zajrzy   tym się przekonasz żeś żył w ciemności co ci ją stworzył mózg osobisty więc się jej spytasz czemu z wielości nie da ci roli choć konformisty   naraz zdziwiona obejrzy skronie zmierzy gorączkę zajrzy ci w gardło może skrótami neuron gdzieś pobiegł albo co szare w żołądek wpadło  
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...